Na Novakovu popularnost i obozavanje u svetu utice pre svega cinjenica da je Srbin.A to sto ga dobar broj srba ne voli ili im ""nije simpa"" je opet do naseg mentaliteta.Slazem se da su najbitniji rezultati.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by shminka View PostPopularnost je svakako nebitna,rezultati se pamte...njemu je najbitnije da uziva u svemu ovome sto radi...
A sto se tice stavljanja ruku u vatru...za konstataciju da Nole osvaja 3 od 4 i u 2012....prije bih je stavio za da nego za ne...
Zavisit ce dosta,po meni, od Murraya koji mi nakon imenovanja Lendla za trenera izgleda jako,jako dobro za ovu godinuThere's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by notorious View PostMožda je mislio na onu sramotu i bilo mu je zanimljivo, mada vjerujem da ni ne zna za to.
Ostace upamcen kao jedini igrac koji je na Masters Kupu pretrpeo dvostruki bagel ali imali smo i u proslosti par rezultata tipa 6-0 6-1, obicno kada neki odlican igrac naleti na onog koji slabo igra u dvorani i bodove za MC je sakupio na Outdoor turnirimaPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostReci cete da sam subjektivna, ali cinjenica je da ni Nadal nije brend kao sto je to Federer i tesko da ce se u tenisu u skorije vreme pojaviti takav neki.
Kod Feda se jednostavno sve pogodilo, prica 3 svetska jezika i to tecno, dolazi iz neutralne drzave i to sve utice da su od njega napravili neverovatan brend.
Zvezde su uvek bile uz njega.
Jos samo malo...
"NExt year in this time we will be a millionaires"There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by notorious View PostClej, kako bi ti poredao finala Wimbldona, ne znam da li je bilo govora o tome. Uzeti recimo 1980, 2001 i 2008, mada je bilo još finala recimo 1990, zanima me tvoje mišljenje, jer je svako finale u sebi nosilo nešto posebno.
Uglavnom, 1980. ide na prvo mesto, makar zbog onog magicnog taj brejka. Ne znam kako bih ih dalje slagao ali za ove tri godine koje si sasvim razumljivo ponudio, idem hronoloskim redomPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
I ja mislim da ce bit' opasan Andy,igrao je izuzetno agresivno i u Aziji,a sad jos agresivnije u Brisbaneu.MOze on masu sa tim FHom,a prije samo godinu dana smo govorili ovdje kako mu je taj udarac smijesan,vjerovatno najgori u TOP 20.
I prosle godine je bio konstantan na Slamovima i da je imao glavu dosao bi do jos jednog finala bar,na USOu je morao,Nadal nije bio na najvecem nivou ali uopste nije koristio BH dijagonalu.Znamo koliko to smeta Nadalu i koliko moze stete da mu nanese.
Ukoliko Ivan uspije da ga smiri pred najvaznije meceve,da vjeruje u sebe i svoje udarce osvojice ne jedan nego vise Slamova.
Sto se Novaka tice fali mu vrijeme,strasni rezultati u kontinuitetu,dugo vremena na broju 1 i treba mu jedan vrhunski sportki brend.Adidas bi ga pratio,ST ne moze jednostavnosigpic
Comment
-
http://sportski.net.hr/tenis/page/20...0/0790006.html Zanimljiv i opširan intervju sa Čilićem.
Comment
-
Od njega se mnogo vise ocekivalo da napreduje u svakom smislu i igrackom i mentalnom,ali stagnira kako sam kaze vec 2 godine.Smesno je sto ga porede sa Djokovicem i nadaju da ce moci da bude broj 1 kao sto je to uradio Novak,a situacija je daleko razlicitija,jer cak je Novak do 2011.godine bio miljama ispred Cilica po kvalitetu.Po meni taj decko moze postati clan top 10,uzeti mozda neki masters u buducnosti,i nista vise.Polufinale AO-a plafon.
I jos ovo,Djokovic ce igrati jos 2 godine i onda ce se povuci
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostI jos ovo,Djokovic ce igrati jos 2 godine i onda ce se povuci
Comment
-
Evo rece da psiholosla priprema nije problem.Ne znam zbog cega onda gubi silne meceve,gotovo dobijene.Servis nikad nije razvio kako treba,nije on los ali je mogao i morao biti masu bolji.Isto kao ko Delpa,kako se samo krecu za tu visinu,kako pokrivaju teren ali posle servisa ne uzimaju koliko bi trebalo.Marin sa lakocom igra,samara tu loptu FHom samo tako.Kad igra najbolji tenis onda moze sa apsolutno svima da se nosi,ali ima dosta takvih igraca.Na kraju kad nijanse odlucuju on to nema,nema glavu da zavrsi protiv najboljih,stisne se.sigpic
Comment
-
Originally posted by MiljanVR View PostA zasto,znam da se salis ali nisam ukapirao ?
Dobar je Marin decko,popravio je sliku u mojim ocima posle ovog intervjua
Comment
-
Aha ok,ma ne razmisljam sad nesto da citam o njemu onoliki tekst.Smesni su,pojavila se ta vest ali to je naravno glupost(valjda su to izmisli sa onog smesnog sajta "trojka")
Comment
Comment