Da je Roj Emerson ovde i da učestvuje u ovoj raspravi, pa da ga preispitamo o ovim njegovim tvrdnjama, ovako ne razumem smisao...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Valjda da se spremi za DC,to mu je kao primaran cilj
Comment
-
Prvi put će šampion AO 2012. osvojiti rekordnih 2,3 mil.$sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Delpo preskace sve turnire u Aziji, navodno zbog priprema za finale DC-a, stamo ne znam hoce li mu sta koristiti s obzirom na to da ce turnire u Evropi igrati, a finale u Spaniji se igra na sljaci, pa mi to nije nesto pretjerano logican razlog...
A sa neigranjem turnira u Aziji mislim da je izgubio sansu za London.
Comment
-
Comment
-
Ovo se zove kratak fitilj...
Rodik je izgubio u prvom kolu od Kevina Andersona, a novinar ga je pitao razmišlja li o povlačenju iz tenisa s obzirom da je ranije izjavio da će se penzionisati ukoliko padne na ATP listi. Amerikanac je trenutno 15. na svetu, a na pitanje koje je shvatio kao provokativno odgovorio je: “Mislim da ti treba da se povučeš” i napustio je konferencijsku salu.
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Ovo je vec postavljano ako se ne varam u 2 teme
Comment
-
Dobro, onda brišem, nisam videla.
Samo mi jedno nije jasno.. jel misliš da sam namerno stavila treći put?sigpic
Comment
-
Ma ne moras da brises,nek ostane,samo da napomenem,da ne bude ponavljanja.Normalno da ne mislim da je namerno,opusteno
Comment
Comment