Originally posted by bojanaBG
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Na ovakve komentare ne treba se obazirati,totalno su bezvezni i nisu vredni komentarisanja.
Comment
-
Originally posted by zdravkelja View PostEto kako se stvara pogresan utisak o jednom igracu. Gomila ga ljudi u Srbiji mrzi zbog takvih senzacionalistickih naslova, bez ikakvog ociglednog razloga.
Comment
-
Servis ---->Roger Federer mislim da se tu nema što komentarisati ,raznovrsnost ,ima i jačinu odlična kombinacija sa preciznošću i to je to .
FH----> Mislim da je to Nadal on ima jako kvalitetan ovaj udarac ,lijepo da izvodi sa puno spina ,mislim da ima preciznost fino on upravlja s njim i pretežno gdje zamisli tu i pošalje ,mislim da ima dobru kontolu nad forhandom.
BH---->Po mom mišljenju je to Gasquet iako i Đoković ima jako dobar beckhand ,ali kod Gasqueta je vidljiva ta razlika između forhanda i Beckhanda jako ga lijepo ,izvodi ,jednorućni beckhand malo je takvih u ovo vrijeme ,može fino da gađa s njim i jednostavno ima jačiu preciznost.
Ritern----->Mislim da je to Nole jednostavno to je duboko ,odmah može steći incijativu i lijepo on to radi ,lijepo je za gledati ,i naravno to mu daje veliku prednost.
Drop Shot----->Dolgopolov osjećajno fino on to uradi i mislim da mu taj udarac ide od ruke.
Kretanje ----->Monfils se jako dobro kreće ,on dosta loptica može ubaciti i imati jako finu razmjenu (mada je Murrey odličan )I mislim da je kod Monfilsa kretanje jedna od najvećih vrlina .
Borbenost ---->Pa evo stavit ću Davida Ferrera mislim da se nikada ne predaje i da uvijek se trudi ma kave to situacije bile da se izbavi.
Mentalna snaga---->Roger Federer ,Novak Đković Nadal.
Inteligencija----->Roger Federer ,Novak Đoković,Rafael Nadal.
Najdosadniji po teniskoj igri---->Karlović ,Isner,Simon.
Overachiver------>Troicki ,Fis ,Mayer.
Underpreformeri------>Verdasco ,Berdych.
Volley----->Mislim da je to Llodra jednostavno on ima osjećaj i lijepo izgleda kad on izvodi volley-e.Last edited by Adin; 04-09-11, 21:15.http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by BOKI1969 View Postda u Srbiji Roger ima vise pristalica nego Novak
Comment
-
Originally posted by BOKI1969 View PostImas li neki kontra argumenat ili to cisto navijacki kazes, pa pogledaj samo forum pa prebroj pristalice" bice tesno";)
Comment
-
Originally posted by BOKI1969 View PostImas li neki kontra argumenat ili to cisto navijacki kazes, pa pogledaj samo forum pa prebroj pristalice" bice tesno";)
A,na ovaj clanak B92,sramota.Jedna velika sramota.Vjerovatno ga je pisao Vujcin,koji je juce i komentarisao mec.Govori covjek:Zasto ne da Rogeru opomenu kada mijenja reket izmedju gemova A na ovu opomenu nije se ni Cilic bunio,a Vujcin jeste.Vujcinu je to zasmetalo,a Hrvatu nije
Comment
-
-
Sad kaze komentator da je Nadalu izgleda lose, cak je pao u nesvest. Ali jos nije potvrdjena informacija.Dayman (a-a-ah...)
Fighter of the Nightman (a-a-ah...)
Champion of the sun (a-a-ah...)
You're a master of karate and friendship
For everyone
Comment
-
Servis ----> Ivo Karlovic, ima razoran servis i kad je raspolozen ubije protivniku zelju za igrom. Trebaju ti konjski zivci da bi ga pobedio kad ga krene servis.
FH----> Federer, jer ovo mu je najace oruzije i ovo je udarac koji mu je doneo 16 GS-ova
BH----> David Nalbandian, dugo vremena smatran najbolji BH na touru i posle danasnjeg meca sa Nadalomo podsetio je zasto je to tako
Ritern----->Djokovic, ubedljivo najbolji ritern na touru, njegov ritern mu ponekad daje prednost kao nekom igracu servis.
Drop Shot----->Dolgopolov, nek bude ukrajinac mada ovaj udarac mi je toliko nebitan da i ne obracam paznju ko ga dobro izvodi a ko ne
Kretanje ----->Nadal, kad je 100% nepostoji igrac koji pokriva teren bolje od njega, upravo maestralno kretanje mu je pored ubitacnog FH najace oruzije.
Borbenost ---->Nadal, ne mogu staviti Ferera ispred Nadala nikako jer je Nadal svoju borbenosto na terenu mnogo vise naplatio tj mnogo vise osvojio trofeja zbog svoje borbenosti.
Mentalna snaga---->Roger Federer ,Novak Đković Nadal.
Inteligencija----->Roger Federer ,Novak Đoković,Rafael Nadal.
Najdosadniji po teniskoj igri---->3xSimon.
Overachiver------>Troicki, Fish
Underpreformeri------>Verdasco ,Berdych, Soderling
Volley-----> Tsonga, ljudi dosta podcenjuju njegove voleje. Ne bih birao Lodru jer on je ipak sada vise double igrac. I ima mnogo vise prilika da unapredjuje voleje od igraca koji su podredjeni singlu.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostZaista uspevas da mi zgadis ovaj deo foruma tvojim komentarima...
Najgori su ljudi koji misle da su uvek u pravu i od toga mi se povraca....
Ja nisam bukvalno rekao da bi ISner i Karlovic sve osvajali kada bi podloga bila ultra brza, nego takav tip igraca, Raonic na primer.
Igra bi se bazirala na servisu i samo na servisu.
Nedavno u CInciu u mecu Djokovic i Monfils, Monfils je odservirao 210 km/h a Djokovic je imao samo 0.56 sekundi da se namesti na udarac i da riternira.
Zamisli sada boljeg servera, brzu podlogu i sta dobijes? Lopticu koja dodje do igraca za 0,4 i ma kakav da si ti riterner i ma koliko da si fleksibilan i pokretljiv ne mozes nista.
Uopste tenis kao sport je mnogo napredovao, tenis sada igraju vrhunske atlete, spremne da trce i po 5 sati.
O jacini udarca da i ne pricamo. Fh i BH oko 160 kmh.
Uostalom to je moje misljenje ko se ne slaze sa tim apsolutno me nije briga.
Tipsa je prosao u osminu finala, verovatno ce u QF, na pragu je top 10 , ali sta mu vredi kad nema titulu Ja smatram da jesam uvek u pravu i povracaj koliko hoces. Molim te nemoj mi se vise obracati, stvarno nemas dovoljno inteligencije za neku normalnu diskusiju.
UBUDUCE PRIPAZI KAKO SE OBRACAS DRUGIM CLANOVIMA!
Comment
Comment