Originally posted by Dacha
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Mozda je mogao i vise sa ovakvim talentom,ali kako ga ne podnosim ovo mu je dosta
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostMeni je taj Fish obican drvoseca.... uopste ga ne cenim kao igraca....isti tip kao i Roddick...verovatno ne bih ni Viktora podrzavao da nije nas....Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
-
Originally posted by DuxX View PostKad većina tako kaže... ok. Ali i dalje sam gotovo ubeđen da vas Vićko može demantovati već do kraja godine samo ukoliko sredi nervni sistem.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Viktor je zasluzio top10....kazemo svi za njega da nema talenta...ali on je 13 na svetu, nedostatak talenta se jako tesko moze nadomestiti teskim, krvavim radom sto je u njegovom slucaju ....
Fizicki je spreman, ima taj servis, jeste da nema tehniku ali veoma je uporan......ne brani nista na Us Openu a na hardu igra najbolje bas zbog servisa....
Njegov najbolji mec ikada je bio protiv Nadala u Tokyo e tu je pokazao sve sto zna...a Nadal je takodje bio na nivou....There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Originally posted by DuxX View PostKad većina tako kaže... ok. Ali i dalje sam gotovo ubeđen da vas Vićko može demantovati već do kraja godine samo ukoliko sredi nervni sistem.
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostViktor je zasluzio top10....kazemo svi za njega da nema talenta...ali on je 13 na svetu, nedostatak talenta se jako tesko moze nadomestiti teskim, krvavim radom sto je u njegovom slucaju ....
Fizicki je spreman, ima taj servis, jeste da nema tehniku ali veoma je uporan......ne brani nista na Us Openu a na hardu igra najbolje bas zbog servisa....
Njegov najbolji mec ikada je bio protiv Nadala u Tokyo e tu je pokazao sve sto zna...a Nadal je takodje bio na nivou....
Comment
-
Originally posted by Dacha View PostAko cemo tako onda ima puno igraca koji su pre Viktora zasluzili top 10.There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Kako sam ja nekada kontradiktoran iskren da budem, kada se igralo polufinale Challengera u Sarajevu prije 5-6 godina,nisam htio da gledam nego sam se preselio na mec koji smo samo prijatelj i ja gledali,a igrali su Bozoljac/Troicki(koji tada nije imao ranking za nastup na Challengeru) i Lammer/Chudinellli iz Svicarske i to bas zbog Troickog mnogo mi se dopao,tada sam rekao prijatelju bas mi se svidja ovaj Trociki ne znam zasto svi hvale Bozoljca vidi kako ovaj fino servira i bori se,ali eto dodje on na svoje...a Ilija nikadLast edited by AK47; 13-07-11, 21:46.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Majo, ne bi se složio sa tobom da Viktor nema glavu. Kakve igračke (ne)kvalitete posjeduje, još da nema glavu ne bi bio ni među 50. On sa velikim uspjehom rješava igrače slabije od sebe, e sad imao je kikseva gdje je mogao dobiti mečeve protiv Rafe, Murray-a, Novaka, ali su to ipak igrači svjetlosnu godinu daleko od njega.
Dacho, Fish ima dosta bolji servis od Viktora, nisu baš tu negdje, ili je meni valjda sve grozno kod Viktora pa to pričam po automatizmu
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostKako sam ja nekada kontradiktoran iskren da budem, kada se igralo polufinale Challengera u Sarajevu prije 5-6 godina,nisam htio da gledam nego sam se preselio na mec koji smo samo prijatelj i ja gledali,a igrali su Bozoljac/Troicki(koji tada nije imao ranking za nastup na Challengeru) i Lammer/Chudinellli i Svicarske iz to bas zbog Troickog mnogo mi se dopao,tada sam rekao prijatelju bas mi se svidja ovaj Trociki ne znam zasto svi hvale Bozoljca vidi kako ovaj fino servira i bori se,ali eto dodje on na svoje...a Ilija nikadThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Originally posted by notorious View PostMajo, ne bi se složio sa tobom da Viktor nema glavu. Kakve igračke (ne)kvalitete posjeduje, još da nema glavu ne bi bio ni među 50. On sa velikim uspjehom rješava igrače slabije od sebe, e sad imao je kikseva gdje je mogao dobiti mečeve protiv Rafe, Murray-a, Novaka, ali su to ipak igrači svjetlosnu godinu daleko od njega.
Dacho, Fish ima dosta bolji servis od Viktora, nisu baš tu negdje, ili je meni valjda sve grozno kod Viktora pa to pričam po automatizmuZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by Indigo View PostJaoo nemoj mi Iliju spominjati....on je jednostavno morao uci makar u 100 a ne ovako da glumi nekog smekera...razocaran sam strasno u njega, sa onim servisom mogao je biti kao Raonic sada ali dzabe slaba glava....
Ilija je ograničen, Miloš ima odličan FH pogotovo inside-out, a šta Ilija ima, dvoručni FH Džaba mu servis kada nema udarac u igri kojim može to materijalizovati na duže staze.
Comment
Comment