Teoretski moze, u praksi mislim da ne moze... A pitanje je i kad ce on uopste poceti ponovo da igra, povrijedjen je...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Lično ne mislim da je Viktor postigao svoj maksimum mestom na kom je sad. Može on mnogo bolje ali pre svega moraće da sruši neke psihološke barijere. Fizički, on je izuzetno sposoban teniser. Tehnički, takođe. Problem su ti iznenadni padovi kad god se dođe do ključnih trenutaka u meču.
Comment
-
Originally posted by DuxX View PostLično ne mislim da je Viktor postigao svoj maksimum mestom na kom je sad. Može on mnogo bolje ali pre svega moraće da sruši neke psihološke barijere. Fizički, on je izuzetno sposoban teniser. Tehnički, takođe. Problem su ti iznenadni padovi kad god se dođe do ključnih trenutaka u meču.There's something wrong with me chemically
Something wrong with me inherently
The wrong mix in the wrong genes
I reached the wrong ends by the wrong means
It was the wrong plan
In the wrong hands
With the wrong theory for the wrong man
The wrong lies, on the wrong vibes
The wrong questions with the wrong replies
Comment
-
Viktor ima prilično ravne udarce i zato je njemu prilično teško da igra nešto puno snažnije, ako si na to mislio. On jeste jedan od tehnički slabijih u tih prvih 12-13 igrača ali se ne slažem da je najslabiji. Meni su recimo Fish i Melzer definitivno ispod njega kada je tahnika u pitanju.
Samo glava da se sredi i smeo bih da se kladim da može 'ladno u prvih 10.
Comment
-
Originally posted by DuxX View PostViktor ima prilično ravne udarce i zato je njemu prilično teško da igra nešto puno snažnije, ako si na to mislio. On jeste jedan od tehnički slabijih u tih prvih 12-13 igrača ali se ne slažem da je najslabiji. Meni su recimo Fish i Melzer definitivno ispod njega kada je tahnika u pitanju.
Samo glava da se sredi i smeo bih da se kladim da može 'ladno u prvih 10.
Comment
-
DuxX, evo ti i od mene jedno iskreno jer si izmamio smajli od AK-a.
A sto se tice posta... Ne da je jedan od tehnicki najslabijih u prvih 12-13, vec u prvih 50, pa i dalje... I ne samo tehnicki, on nema nijedan udarac za , nema ni taktiku, ni glavu ni nista. Ali za trud i to je jedini razlog sto necu reci da ne zasluzuje mjesto na kom je trenutno... Iako je imao i dosta srece u posljednje vrijeme, mislim da bi se ostali igraci morali zapitati zasto je on tu gdje je. ;)
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostFish i Melzer tehnikom ispod Troickog,bravo momak zasluzio siThere's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Fishov BH bolji je od Viktorovog.Servisi su im tu negde,Fishov je malo bolji,isto kao i FH tu je malo veca razlika.Voleji su isto na strani Fisha,i kretanje je drasticno popravio.Mislim da nema elementa gde je Troicki bolji
Comment
-
Fishov bh je odlican,tako da mi istog igraca nismo gledali,jednom je rekao da mu je omiljeni udarac,ako hoces materijalne dokaze naci cu ih...
Ali Melzera porediti sa Troickim u tehnickom smislu je zlocin,strasnoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Dacho ja ne diskutujem ko je bolji igrac od njih samo ih poredim u TEHNICKOM smislu kao ovaj lik,a porediti dvostrukog osvajaca WB-a u parovima(mislim da je osvojio i u mix dublu ove godine) i Troickog je neshvatljivoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Meni je taj Fish obican drvoseca.... uopste ga ne cenim kao igraca....isti tip kao i Roddick...verovatno ne bih ni Viktora podrzavao da nije nas....There's something wrong with me chemically
It was the wrong plan
In the wrong hands
Comment
-
Ma naravno,u tehnickom smislu su obojica daleko ispred Troickog.Melzer je jedan od najkompletnijih igraca u tehnickom smislu,ali dzabe mu to kad nema glavu.
Comment
Comment