I onda dodje The Kingslayer i počini najveći grijeh u istoriji "bijelog sporta"..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
I Tiafoe pozitivan
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Ja stvarno neću da dolivam ulje na vatru ali uporedite količinu ljudi na tribinama i razmak medju njima sa okupljanjima kod nas u Srbiji pa i u Hrvatskoj, na tribinama, žurkama, raznoraznim sporednim dešavanjima...
Grupe ljudi koji ovde sede zajedno su male, verovatno bliski ljudi ili porodica sa kojom ionako žive ili provode puno vremena zajedno, ali ne prilaze drugim grupama ili eventualno sa maskom na licu."My body feels great. I mean, it´s only five hours"
Comment
-
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Larisa View PostJa stvarno neću da dolivam ulje na vatru ali uporedite količinu ljudi na tribinama i razmak medju njima sa okupljanjima kod nas u Srbiji pa i u Hrvatskoj, na tribinama, žurkama, raznoraznim sporednim dešavanjima...
Grupe ljudi koji ovde sede zajedno su male, verovatno bliski ljudi ili porodica sa kojom ionako žive ili provode puno vremena zajedno, ali ne prilaze drugim grupama ili eventualno sa maskom na licu.
nema sta da dolivas ulje-ovde i u zadru su igraci pravili problem zurkama...gledaoci su OK
drugo,manja je guzva i jer su ovde bila mnogo jaca imena,a i ogromne brojke novootkrivenih su stvarno wow
Originally posted by DinoFC View PostPoceli su debila šikanirat
pa stavio sam i ja,prvo ga je izner lupio,ali ne ovako iznenadio sam se kod felija,nesto ga ne znam po prgavosti,onda znas koliki je ben krpelj
a kad smo kod oceva
msm,ako ce ovo biti buducnost tenisa,ja ga gledati necuWizard
Comment
-
sigpic
with experience.
Comment
-
Nadal nema potrebe sad da ide u Ameriku. Jedino ako bas nije gladan slem-trofeja, sto je razumljivo, ali bodovi su mu na sigurnom.
Zakljucak bi ukratko bio: do kraja ove sezone bodovi ne mogu da se gube, mogu samo da se osvajaju. Jel tako?
Comment
-
Originally posted by Joker View PostNadal nema potrebe sad da ide u Ameriku. Jedino ako bas nije gladan slem-trofeja, sto je razumljivo, ali bodovi su mu na sigurnom.
Zakljucak bi ukratko bio: do kraja ove sezone bodovi ne mogu da se gube, mogu samo da se osvajaju. Jel tako?
Comment
-
Novak ne moze da igra Bazel, Bazela nece bitihttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostNovak ne moze da igra Bazel, Bazela nece biti
Inace ovaj tvit je naglasio jos jednu jako bitno stvar : https://twitter.com/TFan838/status/1280195012542767106
Nadam se da ce ATP da uzme i to u razmatranje.Last edited by 147; 06-07-20, 20:12.
Comment
Comment