Mehhh komentarisu se i nebitni likovi, jer se svaciji glas sada cuje, a nece ovi poznati i vrhunski sportisti. A ruku na srce, Novak je i za teniske nebitne stvari mnogima trn u oku, tako da im ovo sve leglo ko kec na deset (jel se tako kaze? ). Ali ima i ona dokazana svaki put... svako cudo za tri dana, samo da se vrate na teren i naravno on nastavi gde je stao sve ove mambo-dzambo price pasce u vodu.
I sa druge strane, ono sto ne razumemo, ne prihvatamo ili je nasem umu strano, uvek osudjujemo i odbacujemo, i to je tako od kad je veka i sveta.
Mene zanima neispitana vakcina. Interesuje me za tur, a vidim da cemo i mi u Srbiji da budemo kineski zamircici po paktu "dva brata", ali to je druga tema.
I sa druge strane, ono sto ne razumemo, ne prihvatamo ili je nasem umu strano, uvek osudjujemo i odbacujemo, i to je tako od kad je veka i sveta.
Mene zanima neispitana vakcina. Interesuje me za tur, a vidim da cemo i mi u Srbiji da budemo kineski zamircici po paktu "dva brata", ali to je druga tema.
Comment