Originally posted by DinoFC
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Last edited by 147; 17-03-20, 19:44.
-
Sandgren ima ideju skoro pa kao FC, doduse FC ipak ima bolju ideju
http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Bilo je nedoumica sta da se radi u jednoj obicnoj suspenziji od 6 nedjelja sa rankingom a tek pomjeranje 1 GS ns drugi termin usloznjava stvari nenormalno. Mozemo pricat o zamrzavanju i kad to treba uraditi tek kad budemo znali do kojeg datuma se tacno ne igra. Al ne bih se iznenadio da zakljucno sa Majamijem zalede listu ako se nece igrati nista do Wimbledona
Comment
-
Originally posted by Srkisa View PostCuj ovog 147 da se do Wimbledona broji pa onda ne,nije Nolov navijac garant
Buducnost ne sme da utice na to kako ove ili sledece nedelje pravimo ATP listu. Po meni nema sta da cekaju. Jos uvek nisu Novaku pocevali broj nedelja na prvom mestu na ATP sajtu na 282, sto je van svake pameti.
Iskreno i Rafa i Novak su bolji teniseri od Rodzera i nazalost ovaj koronavirus mozda bude jedini spas Rodzerovima rekordima. Nekada sam navijao za Federera, ali trenutno ne mogu da navijam da dobije neku titulu koju svakako nije zasluzio. Naravno zravlje na prvom mestu, ali to nema veze sa ovom diskusijom.Last edited by 147; 17-03-20, 19:51.
Comment
-
Originally posted by DinoFC View PostOno je bila dobra mudrolija za tvitera Skrinaj i sibni je ako si uticajni tviteras hahahhttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by 147 View PostPa ajde kazi mi koje je resenje. Recimo da su otkazali samo IW onda i Novaku sigurno brojali nedelje tokom turnira u Majamiju. Ovako je pitanje da li ce to da urade?
Buducnost ne sme da utice na to kako ove ili sledece nedelje pravimo ATP listu.. Po meni nema sta da cekaju.
Iskreno i Rafa i Novak su bolji teniseri od Rodzera i nazalost ovaj koronavirus mozda bude jedini spas Rodzerovima rekordima. Nekada sam navijao za Federera, ali trenutno ne mogu da navijam da dobije neku titulu koju svakako nije zasluzio.
Comment
-
Originally posted by Srkisa View PostJa ne mogu da verujem da si ti nekad navijao za Rogera brt,svaka tebi cast na svim tim proracunima ali da se ne lazemo
Comment
-
Djokovicu nije bilo osigurano prvo mesto posle IW, Nadal je imao sansu da ga prestigne sa titulom i ako gledamo tako, nijedna nedelja ne bi trebalo da se gleda.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
-
Originally posted by bojanaBG View PostDjokovicu nije bilo osigurano prvo mesto posle IW, Nadal je imao sansu da ga prestigne sa titulom i ako gledamo tako, nijedna nedelja ne bi trebalo da se gleda.
Originally posted by DinoFC View PostNisu mu povecali jer je drop date za Indian Wells 23.mart
Comment
Comment