Originally posted by Sandugp
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by ClayWarrior View PostSutra cu da vidim da napibircim jedno prosto zapazanje vezano za Frens Open i Vimbldon u istoj godini, ne znam koliko ce nam otkriti ono sto vec znamo ali vredi pokusati jer mi nece uzeti puno vemenaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
shminka, ja uvek volim vise nagadjati(Mozda i sanjati o buducnosti ili bar raspravljati o sadasnjosti)nego voditi prazne price o proslosti jer je ona poznata i nepromenjiva, narocito u tenisu i ko ga prati zna o cemu govorim, jeste da je proslost bitna i postovanje svih igraca i njihovih uspeha je svakako potrebno i to niko ne bi trebao dovoditi u pitanje e sad niko precizno nemoze reci ko ce koliko trofeja osvojiti i kako ce teci karijera nekog igraca ali ako si navijac nekog tenisera divices se njegovim uspesima i nadati se novim a upravo o tim nadanjima govorim kao Novakov navijac ali ne kao pustu zelju vec na osnovu vidjenog dosad i posmatrajuci konkurente dostizanje Rafe po broju GS je realno ostvariv (a Rogerov navijacki) a dali ce se to desiti niko nezna sa sigurnoscu.Dalje rece da u narednih par sedmica ocekujemo odgovor Rafeto prosto nije moguce postici za toliko kratko vreme i sam si spomenuo koliko je bilo potrebno Novaku da stigne do ovog nivoa i kakve je greske pravio, sa time ce morati i Rafa da se susretne a Roger recimo nikad nije pronasao adekvatnu igru za Rafu jer bi morao da menja svoju a to nebi bio Roger nego Novak.Ranije sam vec napisao da su za ovo sto je Novak postao od igraca zasluzni podjednako i Roger i Rafa pa je Novak prosto receno dobijao dupli domaci zadatak resiti igru protiv 2 igraca i zbog toga je njegov uspon kasnio ali je sada polozio masters (pobedio Rogera na betonu u GS 2puta zaredom,Rafu na sljaci 2puta zaredom i sad na travi)Sto se tice Rogera on je jedini igrac koji ima igru za Novaka ali je problem sto tesko da moze takvu igru konstantno ponoviti u svakom susretu pod uslovom da ranije ne ispadne sa turnira sto mu se ranije nije cesto desavalo a ove godine je to primetno (Conga najbolji primer)a o susretu na travi i 1/2finalu protiv Novaka mozemo samo nagadjati jer nemamo neku validnu osnovu (nisu igrali na travi).Na kraju naravno da ce na svakom narednom turniru No.1 gde se pojavi biti favorit.
Comment
-
Ono sto se najvise promenilo u tenisu nekada i sada su-NOVCI! Ja sam se zaludeo pre neki dan gledao sam zarade svih top igraca od 80-tih na ovamo kojih sam se setio u nesto uporedjivao...Neverovatno stvarno...Mada uostalom kao i u svakom sportu...sigpic
Comment
-
Originally posted by Denzel80 View PostOno sto se najvise promenilo u tenisu nekada i sada su-NOVCI! Ja sam se zaludeo pre neki dan gledao sam zarade svih top igraca od 80-tih na ovamo kojih sam se setio u nesto uporedjivao...Neverovatno stvarno...Mada uostalom kao i u svakom sportu...
Comment
-
Posto nas cenjeni Zika kaze da su pare najvaznije i da one odreduju ko je koliko dobar, na listi zarada nakon Vimbldona mozemo videti da je Rafa udaljen jednu veliku titulu od prestaizanja Samprasa a da ce Djokovic mozda i do kraja godine postati cetvrti najbolji igrac Open ere
Ovo je da covek ne poveruje.. nekada se za babuske igralo http://www.atpworldtour.com/~/media/...54E1B7159.ashxPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Stvarno gde je Žika da vidi ovo!
Kako novac gubi vrednost....sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostTo ponekad moze da bude i problem,mada ne bi trebao.
Nije lako imati uspjesnog starijeg brata...
Ali mislim da je Djordje pozitivno lud i da se od njega moze ocekivati... To govorim na osnovu karaktera, nisam ga nikad vidjela da igra tenis, tako da ne bih o talentu, ali ponasanje mi se svidja. ;)
Comment
-
Originally posted by Black Mamba 24 View PostTo ponekad moze da bude i problem,mada ne bi trebao.
Ali velika je etvar kada igrac ne mora da brine kako ce da plati put, smestaj... Ukoliko bude zeleo uspeh imace kao obavezu veliki rad i odricanje na teniskom terenu..
Ne mogu da se otmem utisku da je na pocetku upravo to imao Rafael Nadal zbog strica koji je igrao za Barselonu.. I postao je gromada koja ne daje ni jedan poen poklona i grize za svaki poen kao niko gotovo u istoriji sporta..
Ali mislim da Dkordje ima potreban karakter za sportistu..
Comment
Comment