Originally posted by retro
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
-
Ma slazem se naravno,evo ti jos mozda boljeg primjera,napravili su recimo priblizno dobre karijere,priblizno,a H2H je na strani Beckera drasticno http://www.atpworldtour.com/Players/...=E004&oId=B028 a bili su rivali velikiZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by ClayWarriorJako se plasi za svoju buducnost na sred sezone u kojoj mu jedan covek nesto moze, nevezano za podlogu
A potpuno je u pravu, kada neko sa tek napunjenih 25 godina bude imao ono sto ima on nek se javi.. da mu je neko 2005. nakon Rolang Rarosa rekao da ce 6 godina kasnije biti vlasnik 10 Mejdzora ne bi prestajao da se smeje do kraja zivota
Comment
-
Originally posted by retro View PostVladane i ja bi najvise volio taj mec, ma makar Roger izgubio(opet) , Nadal je pravio igru za Fedexa, a Nole za rusenje Nadala, iako ovo nije nikakvo rusenje, ali kljuc je u dvorucnom bekendu, tamo gdje Rafa lomi Rogera, ne moze Novaka, to je to. ;)
Da,definitivno je dvorucni kljuc,ali ne samo to po meni i ne bilo koji,znamo kakav Murray ima pa to nije dovoljno.Mada je to vise zbog onog njegovog FH-a,jeste ga popravio,ali slab je tu spin,slabo s njim diktira igru,a ne moze da se napada cijelo vrijeme,ustvari moze ali ce biti mnogo promasaja.Novak je nekad puno prosipao,ne i sad,jer ne napada svaku loptu,ceka svoju sansu i to je veoma vazno.Ali je veoma vazno sto sad moze sa tim FH-om da odalji Rafu daleko,da pogodi kratku dijagonalu maltene kad pozeli,najbolje se sve vidjelo juce u drugom setu ;)
Ipak mislim da je Roger na RG-u imao sve i da je morao da dodje do prvog seta,ali on ima problem i u glavi kad igra sa Rafom rekao bih
Ja inace kod Novaka uvijek najmanje zelim da vidim Roger-a,on je najgori match up za njega po menisigpic
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMa slazem se naravno,evo ti jos mozda boljeg primjera,napravili su recimo priblizno dobre karijere,priblizno,a H2H je na strani Beckera drasticno http://www.atpworldtour.com/Players/...=E004&oId=B028 a bili su rivali velikiPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
http://www.elrincondeltenis.com/?p=2717
Taman krenuo da skidam mec.
Legende ove prelijepe igre, nema sta. ;)Genius, outrageous, the best ever! RF!
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostAko izgubi i na USO-u od njega neka mi se vise ne obraca
Da,definitivno je dvorucni kljuc,ali ne samo to po meni i ne bilo koji,znamo kakav Murray ima pa to nije dovoljno.Mada je to vise zbog onog njegovog FH-a,jeste ga popravio,ali slab je tu spin,slabo s njim diktira igru,a ne moze da se napada cijelo vrijeme,ustvari moze ali ce biti mnogo promasaja.Novak je nekad puno prosipao,ne i sad,jer ne napada svaku loptu,ceka svoju sansu i to je veoma vazno.Ali je veoma vazno sto sad moze sa tim FH-om da odalji Rafu daleko,da pogodi kratku dijagonalu maltene kad pozeli,najbolje se sve vidjelo juce u drugom setu ;)
Ipak mislim da je Roger na RG-u imao sve i da je morao da dodje do prvog seta,ali on ima problem i u glavi kad igra sa Rafom rekao bih
Ja inace kod Novaka uvijek najmanje zelim da vidim Roger-a,on je najgori match up za njega po menihttp://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...46811721_n.jpg
Samo je jedan čekanja vrijedan - Roger Federer!
Comment
-
Originally posted by NI View PostJa nisma rekao da nije u pravu ali ima nas koji se sjecamo Borga.
Borg je bio prvi super star tenisa, sve je islo preko njegovih ledja a da su i meni oko glave vristale klinke i zene gde god se pojavim sipak bi me neko gledao onoliko dugo na Vimbldonu ili bilo gde drugde
Covek je trazio par meseci pauze od tenisa a sve sto je dobio je primoravanje da igra kvalifikacije za turnire gde ne bi dobio WC.. nakon svega sto je dao tenisu to nije ni mogao ni hteo da trpi. Kasniji povratci mu nisu trebali jer su narusili sliku o jednom od najvecih igraca tenisa ikadaPancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostAko izgubi i na USO-u od njega neka mi se vise ne obraca
Ja inace kod Novaka uvijek najmanje zelim da vidim Roger-a,on je najgori match up za njega po meni
Kad bi morao postaviti favorite za ovogodisnji Us Open, Nole bi bio prvi, Fedex/Rafa na drugom, del Boy treci, Andy 4. favorit.
A opet bi volio Novaka u 1/2, a Rafu u finalu. ;)Genius, outrageous, the best ever! RF!
Comment
-
Ma znam da jesi,hocu da ti kazem sljedece,cak i ljudi koji nisu previse upuceni u statisticko pracenje i ovaj H2H odnos,a pratili su Beckera i Edberga znaju da su bili veliki rivali,a ne da je 25:10 za Njemaca sto je slozit ces se poprilicna razlika,ali kada uzmes njihove karijere one su tu negdje,ovako gledajuci cak je Edberg mnogo duze bio broj 1,ali u svakom slucaju H2H dosta govori o cjelokupnoj slici duela izmedju dva igraca,ali ja cu se zadovoljiti sa Rafinih 52:26 unutar prvih pet sto je sjajno...
Nazalost dosta puta se desi pa citam,ma nisu ovi igraci ni blizu dobri kao ovi danas,a hajde ti meni sad objasni da se i u ovim okolnostima jedan inteligentni mozak kao Edberg ne bi super snasao,ili Becker naravno,mislim da bi,itekako...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMa znam da jesi,hocu da ti kazem sljedece,cak i ljudi koji nisu previse upuceni u statisticko pracenje i ovaj H2H odnos,a pratili su Beckera i Edberga naju da su bili veliki rivali,a ne da je 25:10 za Njemaca sto je slozit ces se poprilicna razlika,ali kada uzmes njihove karijere one su tu negdje,ovako gledajuci cak je Edberg mnogo duze bio broj 1,ali u svakom slucaju H2H dosta govori o cjelokupnoj slici duela izmedju dva igraca,ali ja cu se zadovoljiti sa Rafinih 52:26 unutar prvih pet sto je sjajno...
Nazalost dosta puta se desi pa citam,ma nisu ovi igraci ni blizu dobri kao ovi danas,a hajde ti meni sad objasni da se i u ovim okolnostima jedan inteligentni mozak kao Edberg ne bi super snasao,ili Becker naravno,mislim da bi,itekako...Pancho Gonzalez ; Ivan Lendl ; Andre Agassi ; Rafael Nadal
sigpic
Comment
-
Originally posted by ClayWarrior View PostI da li te u ovome ista podseca na Borga??
Borg je bio prvi super star tenisa, sve je islo preko njegovih ledja a da su i meni oko glave vristale klinke i zene gde god se pojavim sipak bi me neko gledao onoliko dugo na Vimbldonu ili bilo gde drugde
Covek je trazio par meseci pauze od tenisa a sve sto je dobio je primoravanje da igra kvalifikacije za turnire gde ne bi dobio WC.. nakon svega sto je dao tenisu to nije ni mogao ni hteo da trpi. Kasniji povratci mu nisu trebali jer su narusili sliku o jednom od najvecih igraca tenisa ikada
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMa znam da jesi,hocu da ti kazem sljedece,cak i ljudi koji nisu previse upuceni u statisticko pracenje i ovaj H2H odnos,a pratili su Beckera i Edberga naju da su bili veliki rivali,a ne da je 25:10 za Njemaca sto je slozit ces se poprilicna razlika,ali kada uzmes njihove karijere one su tu negdje,ovako gledajuci cak je Edberg mnogo duze bio broj 1,ali u svakom slucaju H2H dosta govori o cjelokupnoj slici duela izmedju dva igraca,ali ja cu se zadovoljiti sa Rafinih 52:26 unutar prvih pet sto je sjajno...
Nazalost dosta puta se desi pa citam,ma nisu ovi igraci ni blizu dobri kao ovi danas,a hajde ti meni sad objasni da se i u ovim okolnostima jedan inteligentni mozak kao Edberg ne bi super snasao,ili Becker naravno,mislim da bi,itekako...http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
Comment