Announcement
Collapse
No announcement yet.
Opste teniske diskusije,vijesti...
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Don Markoni View PostZato je i isprašen na USO 2008. ...
Bojana, mislim da preteruješ, garantujem da i u Srbiji Fedex ima više navijača !!http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
with experience.
Comment
-
Ja pricam o tome kako se o njemu pise u nasim medijima, kako mu se svaka recenica izvrce i kako jedva cekaju da ga ispljuju.
Dovoljno je da na b92 sajtu, na delu koji se bavi automobilima, postave clanak koji pocinje ovako:
Ako ste teniski fanatik sigurno mrzite Federera, posebno od kad je dobio Djokovica u Parizu, a ako ste automobilski fanatik, mrzecete ga jos vise posle ovog.
I onde ide video gde on vozi ovaj novi Mercedes...
ja nemam reci za tako nestohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by bojanaBG View PostJa pricam o tome kako se o njemu pise u nasim medijima, kako mu se svaka recenica izvrce i kako jedva cekaju da ga ispljuju.
Dovoljno je da na b92 sajtu, na delu koji se bavi automobilima, postave clanak koji pocinje ovako:
Ako ste teniski fanatik sigurno mrzite Federera, posebno od kad je dobio Djokovica u Parizu, a ako ste automobilski fanatik, mrzecete ga jos vise posle ovog.
I onde ide video gde on vozi ovaj novi Mercedes...
ja nemam reci za tako nesto
Ne znam sad sto sam ovo napisao, siguran sam da ti to vec dobro znas, ali hajde, kad sam vec napisao da ne brisem.
Comment
-
Pa ja sve ocekujem da ce makar jednom nesto da prevedu kako treba i da ce staviti u pravi kontekst, ali ocigledno ocekivati od novinara (bilo kog, ne samo srpskog) da ne pise senzacionalisticke naslove i tekstove je najverovatnije utopija.http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Don Markoni View PostOd svih , sem od Noleta ..
Originally posted by ClayWarrior View PostOvo ''nume'' postaje glavna rec foruma.. i zasluzuje tohttp://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y
sigpic
with experience.
Comment
-
Originally posted by Don Markoni View PostOd svih , sem od Noleta ..
A ovo za novinare je tacno, traze svaku priliku da napisu nesto lose o Federeru i uvek lose prevode, retardi nevidjeni
Comment
-
Originally posted by dusan1610 View PostJa sam ubedjen da Rafa u Srbiji ima vise navijaca od Rodzera
A ovo za novinare je tacno, traze svaku priliku da napisu nesto lose o Federeru i uvek lose prevode, retardi nevidjeni
Niko nije postedjen od bagre koja se krije medju novinarima. Ni Federer, ni Novak. Cesce se pljuje po prvom, ali ti koji pljuju, sutra mogu za cas da preokrenu pricu, tako da sustina nije u objektu pljuvanja, vec u psihi tih novinara iz kojih isijava nekontrolisana i iracionalna mrznja.
Comment
Comment