FC Nadal je napisao ovo:
Da bih mu ja odgovorio ovo:
sa ciljem da opisem Rogera i Rafu potpuno preterivacki i uvredljivo prema njihovim pojavama, isto kao sto je i on opisao Noleta. Naravno da nemam takvo vidjenje njih dvojice, tome je smajli i sluzio...
Tu se umesala Bojana, rekavsi mi:
Na sta sam joj ja odgovorio:
gde sam se odbranio od neosnovane optuzbe da pratim tenis svega 2 godine, ali bojanaBG insistira na mom vidjenju Federera (iako me je prvo optuzila kako ne pratim tenis dovoljno dugo i da sam pod uticajem medija, sto toliko nema veze sa stvarnoscu, da to je to neverovatno):
iako moj prvi post nije bio upucen ni njoj, ni navijacima Federera, a ni navijacima Nadala, vec iskljucivo FC Nadalu iz vec navedenih razloga.
Odgovaram na ovo tek danas, u petak u 9 (kad je cini mi se i pocela diskusija) sam imao trening, a u subotu ujutru sam otisao u selo na vikend..
Poenta svega ovoga je da ne pomislite kako odustajem od rasprave ako nisam u pravu niti bilo sta drugo. Koliko ja vidim, samo je troje Fedovih navijaca pocelo da se raspravlja o tome samnom. Da li je to zato sto su ostali shvatili da sam namerno rekao ono iz prvog posta kako bih isprovocirao FC Nadala ili ne, u to ne ulazim.
Jos jedna poenta je da su Fedovi navijaci vrlo osetljivi na pitanje njegovog ponasanja, cemu ne vidim poentu, no dobro...
Dakle, samo sam hteo da kazem nesto za sebe, tj. u svoju odbranu, kako ne bi ispalo da se cutke povlacim ako sam pogresio... I, kao sto bojanaBG vec rece, ovo nema veze sa opstim teniskim diskusijama, tako da bih ja ovde o ovome zavrsio...
Originally posted by FC Nadal
View Post
Originally posted by Vanja #66
View Post
Tu se umesala Bojana, rekavsi mi:
Originally posted by bojanaBG
View Post
Originally posted by Vanja #66
View Post
Originally posted by bojanaBG
View Post
Odgovaram na ovo tek danas, u petak u 9 (kad je cini mi se i pocela diskusija) sam imao trening, a u subotu ujutru sam otisao u selo na vikend..
Poenta svega ovoga je da ne pomislite kako odustajem od rasprave ako nisam u pravu niti bilo sta drugo. Koliko ja vidim, samo je troje Fedovih navijaca pocelo da se raspravlja o tome samnom. Da li je to zato sto su ostali shvatili da sam namerno rekao ono iz prvog posta kako bih isprovocirao FC Nadala ili ne, u to ne ulazim.
Jos jedna poenta je da su Fedovi navijaci vrlo osetljivi na pitanje njegovog ponasanja, cemu ne vidim poentu, no dobro...
Dakle, samo sam hteo da kazem nesto za sebe, tj. u svoju odbranu, kako ne bi ispalo da se cutke povlacim ako sam pogresio... I, kao sto bojanaBG vec rece, ovo nema veze sa opstim teniskim diskusijama, tako da bih ja ovde o ovome zavrsio...
Comment