Originally posted by miloolja
View Post
Ionako nisam zeleo da se nadovezujem na tvoje postove, ali posle onog tvog smajlija "" na moj komentar mislim da imam pravo da odgovorim (ili mozda nemam?).
Previse nipodastavas tudje misljenje, a to nije ok. Cim neko nesto napise sto se tebi ne dopada, odmah krecu smajliji sa lupanjem po glavi, odmah "ne izmisljaj", ne ide komentarisanje, sve je pogresno itd.
Ako je covek napisao sta misli o Novaku, to je njegovo misljenje. Jel ne smem da se slozim sa njim? U cemu je problem? I ja sam vec ranije pisao da navijam za coveka, jer je nas i voleo bi da obori sve moguce rekorde u tenisu, ali mi se ne dopada to neko velicanje njega kao da je Bog otac. Onda svi ovi ostali sportisti koji su mnogo vise dali reprezentaciji od njega se na neki nacin ponizavaju. Kosarkasi provedu skoro celo leto na pripremama, rizikuju povrede, a njemu tesko da u centru Beograda odigra dva meca za reprezentaciju. Te price oko umora i slicnih gluposti ne piju vodu. Eto, to mi se ne dopada i imam pravo da to kazem. Isto tako mi se ne dopada neko njegovo prepotentno ponasanje u odredjenim trenucima. I jos sto sta, ali covek predstavlja nasu zemlju i prosto ne mogu da navijam za Engleze, Spance, Argentince, Amerikance ili ne znam koga jos. Covek ima neverovatna dostignuca u tenisu i to je za veliko postovanje, ali ne znam koliko je tesko odigrati par meceva godisnje za svoju zemlju.
Comment