jetse koliko sam se smejao toliko sam na kraju i plakao...dodlican film...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Legende Formule 1
Collapse
X
-
-
Comment
-
Pa ovako kad čovek vidi sliku, pomisli 20 godina tima McLaren, ali onda skonta da su ove boje zapravo vezane za Marlboro.
Svi su vozili za McLaren tim sa sponzorom Marlboro u nekom trenutku, s tim što je MP4 oznaka došla pre nego što su Hunt i Hulme vozili. Hulme i Rosberg nisu uzeli titule u McLarenu. Ovo je slikano i godine kad je Hulme preminuo?
Comment
-
Sikano je izmedju 88 i 92, Sena je 88 dosao u Meklaren a Deni je preminuo 92, Moglo bi da bude i 20 godina od prve Meklarenove pobede, a sardnja sa Malborom je pocela izgleda 73. Tacno, Rozberg i Hulm nisu uzeli titulu sa Meklarenom. Nazalost polovina sa slke nije vise medju zivima.
Comment
-
Jao što volim te bolide iz sedamdesetih. Ne najljepši bolidi, ali jebeno izgledaju, a i sama ta kombinacija malo aerodinamike, kada je ona tek ulazila u F1, i još uvijek jaki tragovi dotadašnje F1 u kojoj je vrijedila samo sirova snaga motora...
Comment
-
Originally posted by Alen P View PostJeste 20 godina Marlbora, Vanja koje su dimenzije guma na ovom BRM-u puno su mi skadnije nego danasnje.
Comment
Comment