odlicni igraci u ovoj internacionalnoj sezoni koju su najavili zasledecu nedelju... nisam je gledao do sad...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
High stakes poker
Collapse
X
-
Kakav sto ove nedelje: Antonius, Chan, De Wolf, Negreanu, Hansen, Juanda. Sve moji omiljeni igraci, sa izuzetkom De Wolfa, kojeg nisam toliko gledao.
I kakva ruka izmedju Johnya i Daniela, sjajan fold Negreanua, bas nije imao srece. A Gusov komentar: "Lik je dosao cak iz Kanade da bi bacio straight."
Gus legenda...sigpic
Comment
-
Ej nisam video tu ruku...Od veceras sam gledao,i to pred kraj...Da bas opasan sto i sve dobri likovi... I sada je i komentarisanje na nivou... Sve u svemu uzivanje...Krivo mi je samo sto sam bio nestrpljiv i nisam sacekao da odgledam sve nego sam vec video ko je kad ispao i ko je pobedio...sigpic
Comment
-
Ma i ja sam gledao ovaj sto, ono pre godinu dana, kad su tek poceli da prenose. Znas da sad daju reprize....
Evo je ruka http://www.youtube.com/watch?v=Hn11jqA4pCYsigpic
Comment
-
Originally posted by Denzel80 View PostDobra je! Crni Danijel al je nesreca...A Chan je mozda mogao malo veci bet,dole je bilo 20000,a on betuje 7 000$,bas je hteo da naplati...Mozda da je betovao vise mozda bi platio Nagreanu...
A ko je ove nedelje za stolom? Nisam jos stigao da pogledam...
EDIT: U medjuvremenu sam gledao. Odlina postavka, vec su presli na chas game.
Ekipa: Bob Safai, Phil Hellmuth, Phill Laak, Antonio Esfandiari, Kenny Tran, Tom DwanLast edited by Tony_G; 07-07-11, 00:49.sigpic
Comment
-
Sto se kaze Ima srca, ali i to ce mu doci glave. Mada mu nije uzeo velike pare. U potu je bilo 40k, od cega je 20 od Safaija. A Dwan je reskirao preko 130k da bi uzeo 20k, malo glup potez. A Safai je cak dobro odigrao, i na kraju cekirao, sto bi upalilo protiv svakog ko je cekao taj flush i nije ga dobio, bilo koji drugi igrac bi betovao 30k na blef i Safai bi platio, ali nije smeo da plati 130k. U principu nabolji potez Safaija na raju bi bio bet od 20/25k, slcaju da protivnik ima slabiju damu, ili drugi par.sigpic
Comment
Comment