Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 21 (14. March - 20. March)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Week 21 (14. March - 20. March)

[quote author=bledi link=topic=3377.msg272267#msg272267 date=1300501299]
    Cuti, sad su smanjili na 25. xD $#^%RT &*#GI(]

EDIT: Nije bas stalno, povremeno ubacim kosku. $#^%RT
    [/quote]

Ali profesorsku,iskusnu $#^%RT Ako Bog da da se sretnemo u PO,samo da bi se ti i ja peckali $#^%RT

A sto se tice ove MVP price-definitivno je Howard najbitniji za tim,ali ja mislim da su nagradu ipak zasluzili ili Derrick ili 'Bron.

Comment

Opet potcenjujes Denga, ali ne znam sto %QWT&W Ili ga ja mnogo gotivim posto je moj omiljeni igrac iz Bulsa...
      Ne kazem ja nista za Rouza lose... Vrhunski je on igrac, sve to stoji ali nekako, sto kaze Srdjan Radonjic , ima te svoje "zute" minute kada pocne da divlja kao nenormalan(zna to da radi i sredinom tekme i to dosta).. Nemoj da mislis da ga hejtujem ili slicno... Samo eto sticem polako utisak da Cikago postaje Klivlend od proslih sezona sa boljom "podrskom"..
      I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

Philadelphia je straight up bolja ekipa od NY-a! Meni se New York od pocetka sezone toliko gadi da ja ne mogu da vam opisem, posebno posle ovog trejda... Pobede Miami, a onda dodje desetkovani Cleveland i odjebe ih 2 puta sa pola snage, idi bre... I jos Melo hoce da se pojednostave defanzivne seme, nemamo vise sta da pricamo...
        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Hoce li neko postici kos u zadnjoj cetvrtini DAL-SAS. Stoji sedam razlike citavu vecnost. $#^%RT

Comment

[quote author=LeBron fan link=topic=3377.msg272274#msg272274 date=1300501567]
            Opet potcenjujes Denga, ali ne znam sto %QWT&W Ili ga ja mnogo gotivim posto je moj omiljeni igrac iz Bulsa...
            Ne kazem ja nista za Rouza lose... Vrhunski je on igrac, sve to stoji ali nekako, sto kaze Srdjan Radonjic , ima te svoje "zute" minute kada pocne da divlja kao nenormalan(zna to da radi i sredinom tekme i to dosta).. Nemoj da mislis da ga hejtujem ili slicno... Samo eto sticem polako utisak da Cikago postaje Klivlend od proslih sezona sa boljom "podrskom"..
            [/quote]

On je i dalje klinac @(*6sd$%

Doslo vreme da branim igraca iz "protivnickog" tabora $#^%RT

Melo 2-12 iz igre,cini mi se &*#GI(]

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=3377.msg272273#msg272273 date=1300501563]

Ali profesorsku,iskusnu $#^%RT Ako Bog da da se sretnemo u PO,samo da bi se ti i ja peckali $#^%RT

[/quote]

Comment

[/quote]
                Ne potcenjujem ja Lu-a, samo ga poznajem vise od tebe. @(*6sd$%
                U LA-u kad je tesno lopta ide gde? Kobe-u u ruke. U Miami-u? LB-u. U Boston-u? Pierce-u. Kod nas je Rose closer i tu nema sta da se raspravlja vise. @(*6sd$%
                Opet ti ponavljam, ja Deng-a obozavam, znaci ono sto on radi je od neprocenjive vrednosti za ekipu, ali glupo je raspravljati zasto ne igra 1 na 1 u zadnjih par minuta. Veruje njemu Derrick, pa pogledaj onu drugu utakmicu protiv Heat-a %QWT&W , ali ova utakmica je isla potpuno drugacije. Jbg, nisi gledao celu, sad ja da te ubedjujem u nesto sto nisi video. h5g6k8
                A, sad se tacno videlo koliko nam fali taj SG... Znaci uopste nije imao kome da odlozi loptu, da se malo odmori, nego sve sam. Bogans se svadja sa loptom i u kontrama, a kamoli pod nekom odbranom. Vreme je da Butler preuzme njegovo mesto.
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=3377.msg272269#msg272269 date=1300501436]
                  Upravo to, Lebron je svakako najbolji igrac (za vecinu, za mene i dalje Kobe, subjektivno misljenje @(*6sd$% ), ali Rose je za svoj tim neprocenjiv... @(*6sd$% To i jeste poenta MVP nagrade, ne brojevi. @(*6sd$%
                  [/quote]

Ako se gleda bitnost za tim Howard ako e gledaju brojevi LBJ ako se gleda kombinovano bilo koji od LBJ Howard Rose. S tim sto postoji nekoliko statistika tipa Win Shares, PER... Koje se smatraju za vazne i tu je LBJ daleko najjaci e sad ako Miami bude npr ispred Cikaga u regularnom i ako oduva nekog u prvoj rundi PO dobice Bron ako bude Cikago i takodje istrese nekog u prvoj bice Rose ali ako neko od ova dva tima bude kiksnuo u prvoj rundi PO pa cak i bude igrao 4-2, 4-3 sa nekim dobice ovaj drugi i tako i jeste pravedno. Mada je LeBronu vec zbog godina bar ja mislim 2 puta uzeta MVP titula kad su je svi videli u njegovim rukama al' ajde...

Comment

[/quote]

Cini mi se da se i ostali u timu previse oslanjaju na Rose-a. Najbolji primer je negde pred kraj tekme na -3 i 45 sekundi, Korver dobija loptu i mnogo se necka da sutne, naravno prebacuje je Rose-u a posle naravno potonji mora da iskombinuje nesto polu-nemoguce, ili ko sto kazes da divlja... U pocetku mi se cinilo da je Rose sebican ali sto cise gledam bullse sve vise postaje jasno da se mozda previse oslanjaju na njega, sto moze da dovede do "Klivlend sa LBJ-om proslih sezona" efekta, ali ipak ne verujem, mnogo su oni drugaciji u smislu individualnosti, cak i u zadnjim redovima klupe, i nikad se ne zna ko ce da proradi (kao recimo Asik protiv NJ-a).....
                    Ipak je ovo bio poraz posle 8 uzastopnih pobeda, malo je tu i umor odigrao svoje, videcemo sta ce biti do kraja ali jedno od prva tri mesta im ne gine <thumbsup>
                    http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

Gleda li ko DAL-SAS, stize ih Dalas, Spursi jos kosa nisu dali u zadnjoj cetvrtini.

Comment

Ne, al' opet ti ponavljam mene ta nagrada uopste ne zanima, samo mislim da je zasluzuje jer ono sto radi za ekipu je neprocenjivo (zamisli samo Bulls-e bez Rose-a, pa prvi primer vecerasnji mec izgubili bi 30 razlike da nije povukao na kraju) i ubacim se kada vidim da ga neko omalovazava, a ovako pisite sta god hocete. @(*6sd$%
                        On mora da kreira i za sebe i za druge, nema ko drugi - u tome i jeste fora. %QWT&W
                        sigpic

Comment

Ja sam prilicno ubedjen da ce Rose biti MVP,cela javnost u Americi to "trazi" gde god citam na netu Rose je siguran i niko mu nije ni blizu...Ali nema sta zasluzio je covek da se toliko prica o njemu...Vise puta sam rekao da me ta nagrada ne potresa previse,ali voleo bih da je uzme LBJ,iskljucivo zbog hatera...mada po meni nagradu treba dati Thibsu #&^4A $#^%RT

Comment

[quote author=bledi link=topic=3377.msg272284#msg272284 date=1300502097]
                            Gleda li ko DAL-SAS, stize ih Dalas, Spursi jos kosa nisu dali u zadnjoj cetvrtini.
                            [/quote]
                            gleda se,gleda se <thumbsup>

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=3377.msg272287#msg272287 date=1300502249]
                              mada po meni nagradu treba dati Thibsu #&^4A $#^%RT
                              [/quote]

Thibs dobija coach of the year provereno
                              http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

[quote author=Ljuba90 link=topic=3377.msg272287#msg272287 date=1300502249]
                                Ja sam prilicno ubedjen da ce Rose biti MVP,cela javnost u Americi to "trazi" gde god citam na netu Rose je siguran i niko mu nije ni blizu...Ali nema sta zasluzio je covek da se toliko prica o njemu...Vise puta sam rekao da me ta nagrada ne potresa previse,ali voleo bih da je uzme LBJ,iskljucivo zbog hatera...mada po meni nagradu treba dati Thibsu #&^4A $#^%RT
                                [/quote]

Na ESPN su bas blizu cak je pretprosle nedelje LBJ bio no1. A na NBA.com LBJ 5. ispred njega Kobe Howard i DIrk &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J kakav retardiran sajt *E8$

Comment

Working...
                                X