Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 21 (14. March - 20. March)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Week 21 (14. March - 20. March)

Odgledah ovo o Bullsima...Kakvi igraci,kakvi ljudi,kakav tim i kakav trener &8@^J &8@^J &8@^J Najezio sam se $#^%RT

Comment

Odgledah i ja jos jednom na miru...
      Kakva fransiza, kakvi igraci, kakvi ljudi, u ovo sam se ja "zaljubio" i cast mi je sto sam navijac Bulls-a...

Benny mi je ipak najjaci u ovom belom smokingu, verovatno najbolja maskota u NBA-u. h5g6k8
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Najbolji je Horace,hodajuci Bog $#^%RT i Naravno Zen master &8@^J

Comment

MJ i Pip sa suzama u ocima... Ma, bilo je sjajno!!! Ja sam slucajno zakacio tokom utakmice jer obicno gasim stream tokom poluvremena, ali sam na blogu procitao da ce biti reunion ekipe iz 91., a posle su se u drugom poluvremenu cak i igraci opustili. Rose je gledao kao malo dete, cak nije ni sedeo na klupi, a Thibs im je rekao da nece gledati ceremoniju uzivo osim ako ne bude minimum 15 razlike. h5g6k8
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

I ovaj voditelj programa,ne znam kako se zove se trese covek od uzbudjenja a proslo je vec 20 godina,ali i dalje su jake emocije...Zaista svaka cast toj generaciji Bullsa,neprejebivi su *%54a $#^%RT

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=3377.msg269362#msg269362 date=1300242276]
              Ja mislim da od ovog McGee-a ne postoji maloumniji igrac u ligi... #%d* #%d* #%d* #%d* #%d*
              Al' opet, pokraden je u kucanjima...
              [/quote]

da je pokraden to sigurno katastrofa, koliko reklamiraju ono zadnje zakucavanje Grifina #%d* nikako mi nije zakucavanje onako kucaju svaki dan u harlemu na basket terenima $JS}|
              ono su bila zakucavanja J.Ricardsona &8@^J &8@^J
              GIFSoup

Comment

Momci sta se gleda veceras? $#^%RT
                Ima par zanimljivih utakmica... Koliko li ce Heat-ovaca veceras biti? $#^%RT
                I da li ce Branislav biti tu da navija, nije isto bez njega? <wicked> <wicked> $#^%RT

Comment

psycho T *%54a Brat mu isto kida. Ben cini mi se *%54a Gledao sam jednu njegovu tekmu i covek je sipao sa svih strana, gore nego JJ sinoc

Comment

[quote author=bledi link=topic=3377.msg269694#msg269694 date=1300304746]
                    Momci sta se gleda veceras? $#^%RT
                    Ima par zanimljivih utakmica... Koliko li ce Heat-ovaca veceras biti? $#^%RT
                    I da li ce Branislav biti tu da navija, nije isto bez njega? <wicked> <wicked> $#^%RT
                    [/quote]

Nemoj ti da brines za nas @(*6sd$% bice nas tacno koliko treba za pobedu.

Comment

[quote author=LBJmvpFORlife link=topic=3377.msg269717#msg269717 date=1300307055]
                      Nemoj ti da brines za nas @(*6sd$% bice nas tacno koliko treba za pobedu.
                      [/quote]

Ma ja cisto da znam kakva ce atmosfera da bude $#^%RT

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=3377.msg269502#msg269502 date=1300287517]
                        Koliko smo cekali na ovaj dan posle decenije mucenja, raspalih igraca, trenera, poteza uprave, unistenih mladih igraca (Jay Williams #%d* ), itd, konacno se Bulls-i vracaju tamo gde im i jeste mesto!!!

I evo za sve navijace Bulls-a koji nisu gledali poluvreme meca protiv Jazz-a od pre neki dan, verujte mi, najezicete se...
                        Samo premotajte na nekih 4 minuta, tad pocinje ceremonija. @(*6sd$%

1991 Chicago Bulls 20 year celebration and reunion
                        [/quote]

Moram da priznam da su mi suze udarile na oci pred kraj, nisam imao tad dovoljno godina da pratim NBA, poceo sam da navijam za Bullse tokom poslednje MJeve sezone. Valjda vam je jasno kroz sta sam prolazio, posle otprilike pola sezone radosti, 12 godina mucenja. Naravno gledao sam klipove ove ekipe, a slazem se da mi je Horace omiljeni igrac iz te generacije, kasnije mi je bio Kerr i Kukoc.
                        MJ i Pippen &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J
                        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

samo cu reci Chicago &^@4( Ubise me obaveze, nista nmg da gledam +-*^%* Konacno vcrs bar malo da pogledam...
                          <3 Vidic, Samuel, Rose, Brand, Djokovic, Dolgopolov, Monfils <3

Comment

[quote author=bledi link=topic=3377.msg269694#msg269694 date=1300304746]
                            I da li ce Branislav biti tu da navija, nije isto bez njega? &lt;wicked&gt; &lt;wicked&gt; $#^%RT
                            [/quote]
                            &lt;wicked&gt;

Nocas mi treba i pobeda Bostona zbog kladze. Nadam se da necete da ukenjate kao protiv Nets-a! &lt;spiteful&gt;

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                            sigpic
                            RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                            - 4xMVP -

Comment

[quote author=Branislav link=topic=3377.msg269910#msg269910 date=1300319124]
                              &lt;wicked&gt;

Nocas mi treba i pobeda Bostona zbog kladze. Nadam se da necete da ukenjate kao protiv Nets-a! &lt;spiteful&gt;
                              [/quote]

I meni treba pobeda Miami-ja zbog kladionice. Nadam se da necete i vi da ukenjate ko sto ste imali obicaj ove sezone. &lt;spiteful&gt; &lt;spiteful&gt;

Veceras smo na istim stranama. &lt;wicked&gt;
                              Mada Celticsi opet nesto trokiraju (%fsd%&amp;j

Comment

[quote author=Branislav link=topic=3377.msg269910#msg269910 date=1300319124]
                                &lt;wicked&gt;

[/quote]

Trsi bre Bostona kakva kladza!!! &lt;cw&gt;

Comment

Working...
                                X