Mislim da je Sterling juče odigrao solidnu utakmicu, a ne kao što ga je komentator isprozivao da je odigrao lošije nego očekivano.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Komentatori pod lupom
Collapse
X
-
Slusam vec danima komentatore svetskog kupa u ragbiju, ovo je blago receno sramota. Ti ljudi ne znaju ni osnovna pravila. Ovaj covek sto prenosi Novi Zeland-Namibija, sada ima repriza na sk2, zna samo imena igraca i to ih pogresno izgovara. Pre neki dan, kada su igrali Skotska i Japan, komentator se zbunio par puta, nista mu nije bilo jasno sta se desava na terenu, sta sudija sudi, brat i ja smo se smejali pola sata nakon toga. Stvarno je super zato sto prenosite ragbi, ali je glupo gledati na mute. Siguran sam da ima u Srbiji ljudi koji bi uzivali da prenose ovaj sport, kao sto to rade momci sa moto gp...
Comment
-
Ivan Loncarevic je prenosio danasnju utakmicu Totenhem-City,po meni mnogo dobar komentator,ukusi su razliciti.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
-
Šta je sa Viškom u poslednje vrijeme. Naime, govori za Ronalda kako mu treba samo 2 gola da bi prestigao Raula po broju datih golova i postao najbolji strijelac Reala svih vremena, i govori kako je Raulu trebalo dosta više vremena, 741 utakmica da bi dao 323 gola a Ronaldu svega 390 utakmica. Ronaldo je do sada odigrao ukupno 307 utakmica. Razumijem da se ponekad i pogriješi ali učestao je u zadnje vrijeme. Ko je gledao Real - Malaga zna o čemu pričam.UEFA Champions League (13) - RECORD, La Liga (34) – RECORD, Copa del Rey (19), Supercopa de España (11).
Comment
-
Originally posted by Mr.M View PostNovakovic je komentarisao Totenhem-Siti, fudbalska enciklopedija, ocajan za komentatora.
Comment
-
Originally posted by Krtica View PostIvan Lončarević, ne Novaković, definitivno sramota za SK, najgori komentator kojeg sam ikada čuo u životu, jednostavno neko sa takvim iritirajućim i za komentatora potpuno neprimjerenim glasom ne bi trebao imati pristupa jednoj ozbiljnijoj TV kući, ne ulazim uopšte u njegovu stručnost, ja kada ne mogu promijeniti komentatora, okrećem kanal jer ga apsolutno ne mogu slušati.
Comment
Comment