Announcement

Collapse
No announcement yet.

Play-Off Euroleague

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by Black Mamba 24 View Post
    Ljudi glasajte prvu petorku evrolige...mislim da se moze glasati svaki dan po jednom.

http://euroleaguequiz.euroleague.net..._eteam_11.html

Ja sam glasao za:
    Teo
    Igor
    Jan
    Savan
    Gist

EDIT: Mozete glasati koliko hocete puta u danu.
    Znaci Veseli i Teo sigurno u top petorci Da ne bude bas off, prolaze sigurno Real i Makabi, u ove druge dve ce biti kidanje, moje zelje su PAO (jer ne podnosim Barcelonu) i Oly (to je jasno)
    Last edited by Nebojsa; 30-03-11, 16:25.
    Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

Grci glasaju k'o ludi

Inače glasao sam isto kao Mamba...
      IO NON RUBO IL CAMPIONATO
      ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
      C'E SOLO L'INTER

Comment

Prosle sezonu su bila 4 igraca Partizana po glasovima publike.
        Samo da Spanci nista ne dobiju.
        sigpic

Comment

Danas guramo Olimpiakos u majstoricu pa sta bude, a vidim i kvota je niza 1.80 za razliku od utorka gde je bila 2.05!
          Takodje ocekujem da PAO pokusa da izbegne majstoricu, jer ako se desi da igraju petu ja im dajem veoma male sanse za finalnih 4
          A mislim da ce se i Pesic veceras radovati, isto sam mislio i u utorak ali su me razocarali, a jedan Svetislav ne moze dva puta da razocara ;)

Comment

A jbt. u Atini svaki minut TO.
            Dobice ovo PAO,pogotovo ako Navarra spuste ispod proseka,ostali nisu nesto posebno raspolozeni.
            sigpic

Comment

Ali zato Olimpiakos ostade praznih saka kako vidim, gube 13 polovinom 2/4

Comment

Gledao sam danas ili juce,reprizu Jaricevog briljantnog meca,sve mu je islo od ruke,bukvalno sve.
                Svaka cast,modovima sto odrzavaju ovu temu,posebno ovog mladjanog mambu,decko se trudi.
                sigpic
                Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

Originally posted by manda View Post
                  Gledao sam danas ili juce,reprizu Jaricevog briljantnog meca,sve mu je islo od ruke,bukvalno sve.
                  Svaka cast,modovima sto odrzavaju ovu temu,posebno ovog mladjanog mambu,decko se trudi.

Mandusicu,ja ne odrzavam ovu temu,nisam urednik ove teme.

Za to zahvali pre svega D-Wade-a...Flash nema vremena.

Jaric ubode prvu dobru utakmicu u tri godine, bas protiv Olympiakosa.
                  sigpic

Comment

Mandusicu, gledaj svoja posla, a ja sam vec rekao da me Evroliga ne interesuje, a nisam ja jedini, ima ovde jos moderatora...

Samo se pitam sta je sa ovim Olympiakos-om, sta je samo Duda mislio kada je dovodio one talibane, Teo se povredi i oni ne mogu nikoga da pobede, e bre, oni gube od Montepaschi-a bez Bo-a, pa to je sramota...
                    sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

• Originally posted by D-Wade View Post
                      Mandusicu, gledaj svoja posla, a ja sam vec rekao da me Evroliga ne interesuje, a nisam ja jedini, ima ovde jos moderatora...

Samo se pitam sta je sa ovim Olympiakos-om, sta je samo Duda mislio kada je dovodio one talibane, Teo se povredi i oni ne mogu nikoga da pobede, e bre, oni gube od Montepaschi-a bez Bo-a, pa to je sramota...
                      Nzm sta se tu izdesavalo, da mi je neko pricao da ce da vezu tri poraza za sedam dana ne bi mu verovao, a mislio sam da je ova godina trenutak kada ce napokon uzeti tu Euroligu, toliko ulazu i nista, a i PAO ih redovno trsi na domacem tlu (sad su ih kao nest poslednji put dobili i kako stvari stoje nece u narednih pet ako se nesto drasticno ne promeni), mada sacekajmo da se mec u Sieni zavrsi jer je upravo samo -6 za domacina, dakle ima nade i jos cetvrtina i malo jace ;)

Comment

• Ajde bre Oly, izvlacite ovo!!!
                        sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

• Ma neka Duda dobije otkaz,pa da nam se sigurno vrati.
                          sigpic
                          Gdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!

Comment

• Ivkovic je mogao i trebao dovesti bolje igrace.Kada pogledas koliko je novca prosle godine potrosio Giannakis.On je imao Kleizu a Duda Mat Nielsena.
                            Hteo je da sa skromnim timom ucini nesto vise,ali to je danas tesko,pogotovo kada se tu jos nadovezu povrede najboljih igraca.
                            sigpic

Comment

• @ manda

Nista ne znas.

Djilas pred. saveza
                              BodiBond podpred. saveza
                              Duda trener

To je reseno 99%. Bez obzira na rezultate sa Olympiakosom.
                              Last edited by Black Mamba 24; 31-03-11, 21:52.
                              sigpic

Comment

• Olympiakos totalno bez energije, u napadu bez ideje i ne treba da cudi to sto ih je Siena propisno isprasila...
                                Kako stvari stoje ako Kari ne prodje moracu da navijam za Maccabi na F4-u.
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...