Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 19 (28. February - 6. March)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Week 19 (28. February - 6. March)

[quote author=NebojsaNS link=topic=3323.msg262534#msg262534 date=1299446100]
    Prvo, svaka cast Bullsima, zasluzena pobeda. +*@WT*48* TT Je disciplinovao ekipu u odbrani za medalju, da ne poverujes koliko dobar trener moze da promeni za kratko vreme. Tim sa dobro rasporedjenim poenima obicno dobija one koji forsiraju par igraca, a ostali spavaju ili sluze kao dodavaci peskira. Rose odlican, jos jedna recka za MVP naslov +*@WT*48* ne racunajuci dve glupavo izgubljene lopte. Boozer se neocekivano ispromasivao, ali i uhvatio par bitnih lopti, dobro gradio. Deng smekerski izvukao onaj skok za jos dva bacanja, kralj. Ove godine tesko, fali 2ka ali sledece se juri titula na Istoku, pa u Finalu sta bude.

A sad Miami. Pocinju da lice na klasicnu gubitnicku sutersku ekipu ala kk CZ. Dok je isao sut drzali su se, kako je malo stalo, nema plana B, nemaju pravog centra za post da skupe protivnicku odbranu i dobre ekipe ce to iskoristiti da koliko toliko zaustave Jamesa i Wadea, a i sutere poput Millera i Jonesa. Sut ce stati kad tad. Ova dvojica ,,starova`` su posebna prica... Punim dok ne postane bitno. Onda LBJ ne da kos prvih 10 min 4/4, a DW izgubi kljucne lopte i nerezonski sutira, srecom pa je zasticen kao beli medved pa dobija faulove. Wade je do skoro bio najbolji clutch igrac u ligi posle Bryanta, sada se to izgubilo (%fsd%&j Pitam se da li razlog nosi broj 6 na dresu. Dzaba im cela ,,velika trojka`` kad kad je gusto lopta ide Chalmersu #%d* I onda se cude kad ne mogu nikog da dobiju u neizvesnoj zavrsnici. A trener Spoelstra #&^Dk* Najgora odluka karijere Pata Rileya. Mislim da su veceras dokazali da ne mogu do prstena ove godine, ako ih Chi ovako izvoza, sta tek da ocekuju od SAS, Mavsa, Celta... Izvinjavam se zbog duzeg posta, rekoh prvo pa musko $%&5@$A
    [/quote]

Dobrodosao Nebojsa (*#^R^ Mada sam i ja nov ovde @(*6sd$%

Comment

Kobe u stopu prati Howard-a po tehnickim greskama. $#^%RT

Ako Kobe ovako nastavi, mogao bi do tripl-dabla. h5g6k8
      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Hvala svima za dobrodoslicu (*#^R^
        Na celom svetu samo Crvena zvezda

Comment

O jebem ti mrtvi San Antonio koji vam je bre qrac? &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6
          Ajde trgnite se malo,ne verujem sta radite $JS}| $JS}|
          Dreams are coming true.

Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.

Comment

Nebojsa i ja ti zelim dobrodoslicu. (*#^R^

[quote author=D-Wade link=topic=3323.msg262547#msg262547 date=1299446776]
            Kobe u stopu prati Howard-a po tehnickim greskama. $#^%RT

Ako Kobe ovako nastavi, mogao bi do tripl-dabla. h5g6k8
            [/quote]

Ma kavki,sada ce izaci i dinstati se na klupi. *%@(D!RY- h5g6k8
            sigpic

Comment

[quote author=bice link=topic=3323.msg262551#msg262551 date=1299446837]
              O jebem ti mrtvi San Antonio koji vam je bre qrac? &*(@W6 &*(@W6 &*(@W6
              Ajde trgnite se malo,ne verujem sta radite $JS}| $JS}|
              [/quote]

Bice trebao si samo meni da verujes,nikome drugom. $#^%RT
              sigpic

Comment

This was fucking awesome...

Derrick Rose Avoids Dwyane Wade & Lebron James for Layup 3/6/2011
                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=3323.msg262554#msg262554 date=1299447041]
                  This was fucking awesome...

Derrick Rose Avoids Dwyane Wade & Lebron James for Layup 3/6/2011
                  [/quote]

0:22 Au, malo smo besni &*#GI(]

Comment

Au, ovo je deja vu od petka, samo sto su sad Spursi u ulozi Heat-a $#^%RT

Comment

Ima li neko mozda informaciju da ce Spoelstra biti smenjen? <spiteful>

LEBRON "KING" JAMES - GLOBALNI FENOMEN. G.O.A.T.!
                      sigpic
                      RUSSELL-WILT-JABBAR-JORDAN-LEBRON
                      - 4xMVP -

Comment

Svaka mu stvarno cast za taj potez! Nebojsa dobrodosao na forum. $#^%RT

Inace Lejkersi siluju ove. h5g6k8

Comment

Lakersi 65 poena za poluvrema DRUGOJ najboljoj odbrani u ligi &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J

Mnogi im tesko daju toliko za ceo mec...

Comment

[quote author=NebojsaNS link=topic=3323.msg262562#msg262562 date=1299447602]
                            Lakersi 65 poena za poluvrema najboljoj odbrani u ligi &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J

Mnogi im tesko daju toliko za ceo mec...
                            [/quote]
                            Ne bih bas rekao da su najbolja odbrana lige (zna se ko jeste h5g6k8 ), mozda primaju najmanje poena po mecu, to su dve razlicite stvari. @(*6sd$%
                            Ima li svrhe ukljucivati se u drugo poluvreme, ovaj Ohio State se ne zajebava veceras nazalost. h5g6k8
                            sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Ajde i ja da se javim.
                              Navijac sam Majamija i ubedjen sam da ce osvojiti titulu jer ako dodju do polufinala Istoka (a hoce), naletece na Cikago i nemoguce je da izgubis od neke ekipe toliko puta.

Majamiju je ocigledno potreban centar a poslednja cetvrtina im je definitivno problem, bez statistike tvrdim da su izgubili vise od 50% cetvrtih cetvrtina.
                              Majamiju je potreban isti onaj sastanak koji je bio posle skora 9-8.

Pozdrav svima i nek Majami osvoji titulu <thumbsup>

Comment

Dobrodosao D-Wade#3 (sad ce biti jebeno obracati se jer vas je dvojica $#^%RT ), uzivaj na forumu. (*#^R^
                                sigpic

Comment

Working...
                                X