Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 19 (28. February - 6. March)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Week 19 (28. February - 6. March)

Ma ovamo na Zlatiboru imam 4Mb, pa mi Veetle secka nesto (secka li vama?), to mi je cudno, ne bi trebalo, a u BGu nemam tih problema, petnestica radi ko sat. $#^%RT

Comment

[quote author=bledi link=topic=3323.msg260636#msg260636 date=1299266594]
      Ma ovamo na Zlatiboru imam 4Mb, pa mi Veetle secka nesto (secka li vama?), to mi je cudno, ne bi trebalo, a u BGu nemam tih problema, petnestica radi ko sat. $#^%RT
      [/quote]

Sta petnaestica? $%&RQa $8#a
      Nemamo mi takvih problema a imamo dosta sporiji internet. $#^%RT
      sigpic

Comment

15Mb $#^%RT @(*6sd$% Radi ko zmaj, tad samo trazim HD streamove, na Sopcastu moze da se naleti na odlicne arapske linkove , mada za pravi HD treba minimum 30Mb. h5g6k8
        Meni nesto secka, i onda se smorim, i predjem na neki losiji link. +-*^%*

Comment

[quote author=bledi link=topic=3323.msg260640#msg260640 date=1299267168]
          15Mb $#^%RT @(*6sd$% Radi ko zmaj, tad samo trazim HD streamove, na Sopcastu moze da se naleti na odlicne arapske linkove , mada za pravi HD treba minimum 30Mb. h5g6k8
          Meni nesto secka, i onda se smorim, i predjem na neki losiji link. +-*^%*
          [/quote]

Nista,mani se tog i prikljuci neki losiji,pa ti nece seckati. $#^%RT
          sigpic

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=3323.msg260643#msg260643 date=1299267325]

Nista,mani se tog i prikljuci neki losiji,pa ti nece seckati. $#^%RT
            [/quote]

Moracu, prodje mi pola cetvrtine dok se ja odlucim za link. $#^%RT

Comment

Jel gledamo derbi Londona? $#^%RT

Comment

Nema nam druge , nema nista pametnije. $#^%RT
                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

ala napljuvaste ove moje mrcine $#^%RT
                  http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

Eno ih drogba i onaj cupavi magarac $#^%RT

Comment

DeMar imao jedno lepo kucanje, ostalo jad i cemer. Ja sam mislio da ovi tvoji nesto znaju Popaj brate, ali za sada nista. Ni za dvojcicu niste. $%&5@$A $#^%RT
                      sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Comment

ma Demar rulez h5g6k8 , ostali mogu da se ciste, osim Bargnanija, Barbose i da probamo J.Johnsona kad smo vec dali pik za njega...

Hoze, goni se u kuratz bre... #%d*
                        http://i1180.photobucket.com/albums/...g?t=1298387143

Comment

*T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR

Gde ode ono Weems ? *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR
                          sigpic

Comment

Kako ga je izlomio Deron sunce ti zarko, skoro nisam video jaci crossover. &8@^J
                            sigpic

Comment

Hahahahhahaha *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR
                              Nisam nista citirao, jer ne znam sta mi je smesnije, Kirilenko ili napucavanje Bosha *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR *T_*@SR
                              <3 Vidic, Samuel, Rose, Brand, Djokovic, Dolgopolov, Monfils <3

Comment

Ja sam se smorio i presao na Dortmund, New Jersey je definitivno najdosadnija ekipa lige.
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X