Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 18 (21. February - 27. February)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Week 18 (21. February - 27. February)

Slabo je dobijao jer je bio u kontra ritmu... A i nema sta da dobija loptu.. on mora da je UZME... A pogledaj celu sezonu.. Pratim celu sezonu Majamija i sem utakmica protiv Cikaga i Njujorka LBJ nije uzeo nijedan zadnji sut.. Najvise zadnjih suteva uzeo je Haus verovao ili ne... Bos je pogodio 2 clutch trojke(jednu protiv Vasingtona u gostima), Miler je uzeo zadnji sut protiv Bostona u zadnjoj mecu, Vejd je uzeo protiv Dalasa kada su izgubili 98-96, trojku nekih 20 tak sekundi pre kraja i omasio... Znaci ta prica da SAMO LeBron uzima zadnji sut ne pije vodu..
    I can accept failure, everyone fails at something. But I can't accept not trying...

Comment

Nash,nisi gledao tekmu...ne bi mogao da baca fieldsa,jer fields nije igrao u zavrsnici...dobijao je on lopti,samo ga nije htelo,Boze moj,u sledecoj ce dati 50 James ce u onoj tamo dati trojku sa pola terena i svi ce biti zadovoljni $#^%RT

Comment

Ne uzima on uvek zadnji sut ali u svim neizvesnim zavrsnicama u zadnjih 2-3 pa i 5 minuta uzima ubedljivo najvise suteva.U neizvesnim zavrsnicama Miami ima 12 ili 13 poraza a 17 ukupno u celoj ligi.Wade mora da uzme loptu to je tacno ali i LBJ mora malo vise timski da razmislja jer osim one lopte sto je House-u dao protiv Thundera uzimao je mnogo teskih suteva a bilo je situacija kad su neki igraci bili u boljoj poziciji.Dosta je on utakmica zajebo,konkretno u zadnje vreme 3 i to ni manje ni vise nego protiv Bostona,Chicaga i Knicksa.Wade bi morao da se nametne kao lider jer on to i treba da bude u toj ekipi.
        sigpic

Comment

Ocigledno da se u Majamiju niko ne slaze da bi Wade trebalo da bude lider...Oni su ekipa sa 2,mozda cak i 3 lidera...ne mora svaka ekipa da ima jednog... @(*6sd$%

Comment

[quote author=S-Nash link=topic=3299.msg257552#msg257552 date=1298892399]
            Ne uzima on uvek zadnji sut ali u svim neizvesnim zavrsnicama u zadnjih 2-3 pa i 5 minuta uzima ubedljivo najvise suteva.U neizvesnim zavrsnicama Miami ima 12 ili 13 poraza a 17 ukupno u celoj ligi.Wade mora da uzme loptu to je tacno ali i LBJ mora malo vise timski da razmislja jer osim one lopte sto je House-u dao protiv Thundera uzimao je mnogo teskih suteva a bilo je situacija kad su neki igraci bili u boljoj poziciji.Dosta je on utakmica zajebo,konkretno u zadnje vreme 3 i to ni manje ni vise nego protiv Bostona,Chicaga i Knicksa.Wade bi morao da se nametne kao lider jer on to i treba da bude u toj ekipi.
            [/quote]

Mislim da je Wade prepustio ulogu lidera njemu svesno da li je to neki njihov dogovor ili insistiranje Pat-a ili Erik-a ja ne znam ali ocigledno je da postoji neki razlog zbog kog LBJ uzima puno suteva u 24- sec do kraja. Ocigledno da mu ne ide u tom segmentu ove sezone ali zato sto on realno nije 3pt suter imao je preformanse kao protiv LA kad je imao 5/5 za 3 ali to su utakmice sa visokom motivacijom gde superzvezde prevazilaze realno a u ovakvim utakmicama gde on sutne lupam 2 trojke i sad treba da resi trojkom je glupo zna se ko sutira za 3. Da Majamiju treba 2pt za pobedu onda na Jamesa ili Wade nesumnjivo u suprotnom House Jones Miller Chalmers svi treba da dobiju sansu da rese jer su oni jednostavno bolji suteri.

P.S. KD jos jednom pokazao da Ron Ron moze da ga kara kad mu padne napamet. KD never gonna be a legend.

Comment

Kako je samo Artest sinoc igrao odbranu, smatrajte da sam moron, ali ono je bilo zanimljivo gledati . Toliko brze ruke, toliko pametnih odluka ... i sama OKC-LAL tekma je bila odlicna .

Comment

POOOOOOOOOBEEEEEEEDAAAAAAAA!!! &+I}\

Sad slede utakmice koje moraju da se dobijaju &+I}\
                IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                C'E SOLO L'INTER

Comment

James i Wade zajedno trojke 1-8. +-*^%*

Comment

Mislim da je Majami ove sezone silno zeleo pre svega(a i uspeo u dobroj meri) da stvori uslove da tri superstara mogu da igraju zajedno i budu produktivni.Mislim da su im mnogi davali mnogo manje sansi u ostvarivanju tog cilja.Ali takodje smatram da su koncentisuci se na TO, prevideli jedan zadatak.Trebalo je ipak neku slobodu, koliko god minimalnu davati i nekim drugim igracima..Trebalo je razvijati malo igru Dzoela Entonija-momak kad god ima malo vise minuta iu igri zabelezi dobar broj skokova.Mogli su cesce da pustaju Calmersa da sutira.Miler je dugo bio povredjen, pa ajd.Mislim da sama TROJKA nije dovoljna za sampionski prsten, treba da imaju malo vise podrske od drugih igraca.Ali da bi imali tu podrsku, ti igraci moraju da osete poverenje i podrsku trenera i glavnih igraca i moraju da dobiju koliku toliku slobobodu. Makar zrtvovali 10 utakmica protiv osrednjih klubova u kojima ce napadacke opcije glavne trojke da smanje za 20-30%, a to da prebace na akcije ili suteve za ostale.
                    Mislim da je bespredmetno ulaziti u debatu oko zadnjeg suta.Ovaj put je to bio LeBron i promasio.Ono sto treba svi da znaju je da taj isti LeBron ZNA i te kako da prepusti te suteve.Setimo pre par sezona kako je nekoliko puta sudbinu utakmice stavio u ruke Dejmona Dzonsa..znao je posle tako i sa Bubijem Gibsonom i Moom Vilijamsom.
                    Jedan od Dzordanovih najvecih poteza je dodavanje do Stiva Kera 5 sekundi pre kraja...
                    Tako da, sacekajmo naredne utakmice, mozda PO, kad zaista budu odlucujuce utakmice da vidimo kako ce se ko poneti.

Comment

Pa ja pretpostavljam da igraci Heat-a najvise veruju Lebron-u i da mu zato ide lopta non-stop u ruke, ali isto tako je moguce da on svesno preuzima na sebe. Kazem, pitanje kakva je timska hemija u Heat-u i na sta to lici u svlacionici ili kada su zajedno na nekim duzim gostovanjima. Slazem se sa mnogima da Spoelstra verovatno ne moze da ukomponuje sve te egoe u celinu, mada ruku na srce sva trojica imaju prilicno slican stil igre i tesko je sad tu izmisljati toplu vodu. Lebron je plejmejker i treba mu lopta, Wade takodje, a Bosh isto ima slicne karakteristike - poludistanca i prodor su im svima najjace strane. Da je to vec malo drugacije izbalansirano pa ajde, ali ovako pitanje je... Dosta se Miami muci u pozicionom napadu, bas, bas dosta...
                      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=3299.msg257584#msg257584 date=1298897179]
                        Pa ja pretpostavljam da igraci Heat-a najvise veruju Lebron-u i da mu zato ide lopta non-stop u ruke, ali isto tako je moguce da on svesno preuzima na sebe. Kazem, pitanje kakva je timska hemija u Heat-u i na sta to lici u svlacionici ili kada su zajedno na nekim duzim gostovanjima. Slazem se sa mnogima da Spoelstra verovatno ne moze da ukomponuje sve te egoe u celinu, mada ruku na srce sva trojica imaju prilicno slican stil igre i tesko je sad tu izmisljati toplu vodu. Lebron je plejmejker i treba mu lopta, Wade takodje, a Bosh isto ima slicne karakteristike - poludistanca i prodor su im svima najjace strane. Da je to vec malo drugacije izbalansirano pa ajde, ali ovako pitanje je... Dosta se Miami muci u pozicionom napadu, bas, bas dosta...
                        [/quote]

Kako bi to Doc resio lepo bila bi poezija gledati Miami %QWT&W

Comment

bravo za njujork #$&+|r #$&+|r , nego sinoc sam gledao GSW Minesota nisam dugo gledao GSW kakav arsenal oruzja poseduje S.CURY &8@^J &8@^J &8@^J &8@^J kakav igrac
                          :fc-[
                          GIFSoup

Comment

Steph carina,igrac kojeg prizeljkujem u Lakersima,ali bi bio zadovoljan i kada bi ostao u G.S.,samo G.S. ili L.A. h5g6k8
                            sigpic

Comment

[quote author=Black Mamba 24 link=topic=3299.msg257595#msg257595 date=1298897561]
                              Steph carina,igrac kojeg prizeljkujem u Lakersima,ali bi bio zadovoljan i kada bi ostao u G.S.,samo G.S. ili L.A. h5g6k8
                              [/quote]

ma neka ga u GSW samo da dobiju nekog igraca pod kosem ovako bez igraca pod kosem nema uspeha u NBA ,
                              nego ovo za majami pitanje je kaka je i hemija igraca setimo se lejkersa sa Kobeom i Sekom nisu se voleli i brzo razisli
                              $#^%RT nije lako napraviti dobar odnos gde oba igraca vole da sutnu ponekad i preko 20 suteva na utakmici svaki $#^%RT
                              GIFSoup

Comment

Steph je jedan od mojih 5 omiljenih igraca trenutno u ligi, bas ga gotivim...
                                Golden State je pravo mesto za njega, ekipa u kojoj moze da iskaze sav svoj talenat i dace Bog da se pojacaju pod kosem da mogu on i Monta da naprave nesto vise.
                                sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Working...
                                X