Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 18 (21. February - 27. February)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Re: Week 18 (21. February - 27. February)

Igrao sam ja H1 na Oklahomu.

Comment

Jos jedan igrac koji po mom misljenju treba da se nadje u trci za MVP je Howard,mada Rose je taj koji po meni zasluzuje nagradu.Howard zaista sjajno igra,od leta i tog rada sa Olajuwonom je prosto nemoguce cuvati ga za bilo kog centra.U napadu postize dosta poena od toga i dosta bitnih,kad ga udvoje ne srlja vise nego odlicno pronalazi saigrace spolja u odbrani je i ove sezone najbolji igrac lige,odlicno cuva protivnike u igri 1 na 1,udvaja i pomaze kod prodora,kupi dosta lopti,svakako bi trebao da bude u konkurenciji.
      sigpic

Comment

1. LBJ iz prostog razloga jer Majami ima 2. skor u ligi prvi je u indexnim poenima prvi je u PER-u. Nije znak da je bolji od nekih igraca ali ovo nije best player nagrada vec most valuable.
        2. Howard, najbolji defanzivni igrac lige, popravio je bacanja koliko toliko, drasticno popravio sut sad pogadja i sa nekih pozicija sa kojih pre nije ni razmisljao da pokusa. Sam igra sa onom gomilom Tripkovica.
        3. Rose zasluzuje onime sto je pokazao u kljucnim trenucima i po tome sto vodi ovaj tim sjajno cele sezone. Ali mu fali statistika za nagradu. Ako do kraja sezone popravi efikasnost i udje u top 5 bar onda moze da se nada realno ovako vidim LeBrona eventualno Howarda.

Comment

LBJmvp, Rose je posle LB-a od prosle godine cini mi se prvi igrac od 92. koji ima 24+ poena i 8+ asistencija po mecu i drugi je PG po skokovima. @(*6sd$%
          Isto tako prvi bek u zbiru poena, skokova i asistencija po mecu. Nije bas da nema brojke. @(*6sd$%
          sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=3299.msg257015#msg257015 date=1298833435]
            LBJmvp, Rose je posle LB-a od prosle godine cini mi se prvi igrac od 92. koji ima 24+ poena i 8+ asistencija po mecu i drugi je PG po skokovima. @(*6sd$%
            Isto tako prvi bek u zbiru poena, skokova i asistencija po mecu. Nije bas da nema brojke. @(*6sd$%
            [/quote]

Ima odlicne ali nema da bude MVP 13. je u PER.

Comment

A, dobro, Lebron je imao sutere oko sebe, Rose ih nema...
              Sta kad je on igrao pleja, Mo beka sutera, a Parker trojku. &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
              Ne znam, ali rekoh ti vec sta mislim o PER-u. @(*6sd$%
              Rose je .500 tim doveo do treceg mesta na istoku, cini mi se 2 utakmice od prvog mesta, kada god zatreba ekipi tu je da uradi ono sto je potrebno... E sad sto nazalost nije takav da mu je nabijanje statistike vazno, to ce mu najverovatnije i doci glave.
              sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

kako los kvalitet ove utakmice finiks indiana,smorio sam se ko krtica u saksiji ^*#(- ^*#(-
                GIFSoup

Comment

Ma ako je Rose 13. to je dokaz da ni PER nije merilo igre.Ok bi bilo da je 3. ili 4. ali Rose je ove sezone mnogo,mnogo vise od 13. igraca.

Indiana se vraca. #%d*
                  sigpic

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=3299.msg257019#msg257019 date=1298833732]
                    A, dobro, Lebron je imao sutere oko sebe, Rose ih nema...
                    Sta kad je on igrao pleja, Mo beka sutera, a Parker trojku. &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
                    Ne znam, ali rekoh ti vec sta mislim o PER-u. @(*6sd$%
                    Rose je .500 tim doveo do treceg mesta na istoku, cini mi se 2 utakmice od prvog mesta, kada god zatreba ekipi tu je da uradi ono sto je potrebno... E sad sto nazalost nije takav da mu je nabijanje statistike vazno, to ce mu najverovatnije i doci glave.
                    [/quote]

Rekoh ja da je zasluzio on nagradu kada bi se gledalo samo to, kljucni trenuci i vodjenje tima ali opet nije ovo nagrada the best player vec the most valuable. Opet moje je misljenje ne mora da znaci. Po meni jos uvek LBJ je realno MVP a Rose ako pojaca procenat suta i malo digne efikasnost u smislu da je ukljucen u skoro svaki napad kada je na terenu USG onda i treba da uzme ovako jos ne. Mislim da nikada u istoriji sem jedne sezone Nasha igrac van top 10 u PER nije bio MVP.

Comment

[quote author=S-Nash link=topic=3299.msg257022#msg257022 date=1298833850]
                      Ma ako je Rose 13. to je dokaz da ni PER nije merilo igre.Ok bi bilo da je 3. ili 4. ali Rose je ove sezone mnogo,mnogo vise od 13. igraca.

Indiana se vraca. #%d*
                      [/quote]

Nikako ne kazem da je 13. ja sam ga i naveo kao 3. igraca ali iako statistika ne pokazuje ono najbitnije ona je neizbezna.

Comment

Da, sad sam bas hteo da spomenem tu sezonu Nash-a kada je digao Phoenix na visi nivo i nadam se da ce na osnovu toga istu dodeliti i Derrick-u... Zasluzio je iako ima samo 22 godine...
                        A, kad vec kazes da best player nije jednako MVP, slazem se, ali za mene je po tome bar LBJ best player, a Rose MVP. $#^%RT
                        sigpic

Comment

[quote author=S-Nash link=topic=3299.msg257022#msg257022 date=1298833850]
                          Indiana se vraca. #%d*[/quote]

Neizvesno do samog kraja.

Comment

[quote author=T-Mac link=topic=3299.msg257030#msg257030 date=1298834155]
                            Da, sad sam bas hteo da spomenem tu sezonu Nash-a kada je digao Phoenix na visi nivo i nadam se da ce na osnovu toga istu dodeliti i Derrick-u... Zasluzio je iako ima samo 22 godine...
                            A, kad vec kazes da best player nije jednako MVP, slazem se, ali za mene je po tome bar LBJ best player, a Rose MVP. $#^%RT
                            [/quote]

Umes da ga zaguljis to je cudo h5g6k8 Ima vremena mlad je $#^%RT

Comment

[quote author=LBJmvpFORlife link=topic=3299.msg257026#msg257026 date=1298834034]
                              Nikako ne kazem da je 13. ja sam ga i naveo kao 3. igraca ali iako statistika ne pokazuje ono najbitnije ona je neizbezna.
                              [/quote]
                              Nisam ja tu mislio na tebe,vec hocu da kazem da je to dokaz kako ne treba uzimati toliko statistiku u obzir.Eto i jedne sezone je Nash bio van TOP10 a tad je stvarno bio MVP,kao lud je igrao.Nazalost,statistika se gleda,pre svega PER pa to moze Derricka da sjebe.
                              sigpic

Comment

Kako igra Hill, covek pogodi trojku za izjednacenje. Mirise na produzetke. $#^%RT
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X