Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP - Juan Martin del Potro
Collapse
X
-
"Kada vam dosadi teretana"...Car.
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
I naravno, samo za Maricu, a moze i za Bojanu
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by jacques9 View PostŠta si morao da promašiš onaj zicer na meč lopti.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Delpo je već u Parizu i sprema se za RG
Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Pere,pegla,kuva...bar je to u opisu fotke
Comment
-
Ima li kraja?
Ovaj čovek baš nema sreće.Polomljena patela, ide na operaciju već sutra
Objava tima- pogledati stranu 2
https://www.instagram.com/p/By7rJiDgSCh/
Delpova objava na tu temu
https://www.instagram.com/p/By-paN8FR_8/
Last edited by Marija81; 21-06-19, 22:29.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
-
Stvatno strasno sta se desava ovim coveku. Cula sam da se povredio, prilikom pada valjda i povukao, sve mislila iz predostroznosti vise....kad ono ni manje ni vise... operacija. Sranje
Maro, jel ti postavljas postove sa insta preko tt?
Ako tako postavljas objave, tj kodove, mi preko tt njih ne vidimo, ali vidimo kada stavis i ceo link. Dakle [inst] kod za ove preko browsera i ceo url za nas tt pacenike. Jel ok?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Evo editovaću za vas sa tt pošto sam sa kompa postavljala.
Uvek tako postavim ne razmišljajući da ne može da se otvori ovako preko tt. Soriška.
Ma baš sam poludela malopre kada sam videla.
Pri tom pad mi nije delovao da je pad toliko ozbiljan,ali pošto je ovo ono "rovito" koleno evo rezultata...pauza verovatno do Australije...Last edited by Marija81; 21-06-19, 19:20.Šampioni se ne stvaraju u teretanama. Šampioni se stvaraju od nečega što imaju duboko u sebi- želju, viziju i san. M.AliKo sme taj može.Ko ne zna za strah taj ide napred."When the crowd is chanting Roger I hear Novak."
Comment
Comment