Ovo je prilicno dobar trening, videcemo koliko ce imati efekta na njemu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
ATP - Juan Martin del Potro
Collapse
X
-
Nadam se da ce imati.Treba nam jos jedan igrac uz Mareja koji moze pokvariti planove Rafi i Noletu.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by mareliverpool View PostNadam se da ce imati.Treba nam jos jedan igrac uz Mareja koji moze pokvariti planove Rafi i Noletu.sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Videcemo sta ce biti od Murray-om(kako bih voleo da imamo manje padeza, jbo ih instrumental) s' obzirom da se vratio posle povrede ledja, takve povrede nikada nisu naivne. Odgovarajuca fizicka sprema, samopouzdanje, adekvatna forma... sve to mora steci pre nego li dodje do meca sa Nadalom/Djokovicem. Znas i sam da im ranije nije bio dorastao, kako li ce mu biti tek sada.
Del Potro ce biti nezgodniji, bez obzira sto mu uslovi u AO ne odgovaraju bas najbolje.Last edited by Prototype; 04-01-14, 00:46.
Comment
-
Videcemo na AO-u sve. Djokovic nece igrati pre AO-a ove turnire pa onda ne mozemo da znamo u kakvoj je formi. A Abu Dabi je klasicna egzibicija bila tako da to nije neko merilo njegove forme. Dakle na AO-u ce se sve videti. Kakav je Marej kakav je Del Potro kakav je Federer, Nadal, Nole, Vavrinka, Ferer i ostali...
Evo Monfils se naostrio da dobro pocne ovu godinu . Mozda i on iznenadi....sigpic
Joking around is part of my personality, just who I am. Novak Djokovic
Yesterday i was clever, so i wanted to change the world. Today i`m wise, so i`m changing myself.
Without error there can be no brilliancy.
Comment
-
Originally posted by Bonomo View PostFederer.Originally posted by CasiraghiAl bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre CanOriginally posted by CasiraghiOriginally posted by CasiraghiSrecan Mane svima koji slave.
Comment
-
Originally posted by Prototype View PostVidecemo sta ce biti od Murray-om(kako bih voleo da imamo manje padeza, jbo ih instrumental) s' obzirom da se vratio posle povrede ledja, takve povrede nikada nisu naivne. Odgovarajuca fizicka sprema, samopouzdanje, adekvatna forma... sve to mora steci pre nego li dodje do meca sa Nadalom/Djokovicem. Znas i sam da im ranije nije bio dorastao, kako li ce mu biti tek sada.
Del Potro ce biti nezgodniji, bez obzira sto mu uslovi u AO ne odgovaraju bas najbolje.
Da poželim sreću Del Potru da dođe do 1/4
Comment
-
Comment