Announcement

Collapse
No announcement yet.

Fed Cup...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Bas mi je zao
    http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
    with experience.

Comment

• Izgubila od ovog anonimusa Nek se ostavi tenisa odmah
      Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Steta sto smo izgubil i ovo , Bojana je imala sanse , ali je previse dozvoljavala Cepelovoj da joj oduzima servis

Sada je sve na Vesni , ako dobije Hantuhovu igramo dubl za prolazak u polufinale , ak one dobije
        igramo Plejof za ostanak u svetskoj grupi
        Last edited by Lord Aleksoni; 10-02-13, 14:45.

Comment

• To bi bilo to što se tiče avanture u Nišu. Znalo se još na početku, posle odustajanja Ane, da će biti vrlo teško.
          Svaka čast devojkama što su se borile do kraja, nadam se brzom oporavku Dominike i Bojane pa da sledeći put uzvratimo Slovakinjama.

Ruskinje prošle nakon pobede u dublu, a Kvitova spasila meč loptu protiv Samante u drugom setu i dobila isti u taj-brejku da bi povela sa 5-0 u trećem; ali Kvitova ne bi bila to što jeste da nije dozvolila Samanti da se vrati na 5-4. Samanta je servirala za 5-5 ali nije uspela i posle par izjednačenja Petra odvela Češku u peto (čini mi se) uzastopno polufinale.

Comment

• Potencijalni protivnici u plej-ofu: Nemačka, Španija, Švajcarska i pobednik duela Argentina-Švedska. Argentinke povele 2-0 juče, ali je sada mlada Paula Ormaechea morala da preda Arvidsson-ovoj (2-3 za Arvidsson u trećem). Larsson će pokušati da izbori peti duel protiv Molinero i možda će uspeti (mada je Molinero juče iznenadila Arvidsson)... Sve u svemu, samo ne Nemačka

Comment

• Cestitke Slovakinjama.
              Nasim devojkama posebne cestitke na borbenosti,dale su sve od sebe,nisu se obrukale.
              Bice bolje sledeci put,imaju sad vec vise iskustva u ovakvim takmicenjima,i da se se sve teniserke sto pre oporave od povreda,kako nase tako i slovacke.
              Bravo devojke,mlade ste,nastavite tako srcem da igrate i rezultati nece izostati
              sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Kakva steta za Bojanu Toliko se cela hala smorila kad je izgubila, totalni bedak.. tezak poraz. Svaka cast Bojani na svemu prikazanom i hvala joj sto je igrala za svoju zemlju. Od Vesne stvarno nismo mogli previse da trazimo, igrala je koliko je mogla i dozivela ocekivan poraz, sta da se radi, idemo dalje. U dublu bi sve bilo moguce, zao mi sto nisam mogao i to da gledam.

Comment

• Originally posted by p4p1 View Post
                  Kakva steta za Bojanu Toliko se cela hala smorila kad je izgubila, totalni bedak.. tezak poraz. Svaka cast Bojani na svemu prikazanom i hvala joj sto je igrala za svoju zemlju. Od Vesne stvarno nismo mogli previse da trazimo, igrala je koliko je mogla i dozivela ocekivan poraz, sta da se radi, idemo dalje. U dublu bi sve bilo moguce, zao mi sto nisam mogao i to da gledam.
                  Meni je najvise zao Bojane,em povreda ledja,a toliko se borila,sve sam se nadala uspece,ali nije se dalo ovog puta.Prebolece ona ovaj poraz,svaka joj cast.Mogu samo da zamislim kako je bilo vama sto ste gledali,mene je uhvatio bedak posle zavrsetka meca,mnogo mi je bilo zao i jos je.
                  Vesna je igrala koliko je mogla,steta sto nije doslo do dubla,mozda bi uspele,mala Krunicka je strasno borbena,ali sad je gotovo. Bice jos talmicenja i pobeda.
                  sigpicFokus Nole i ne zaboravi- u pertle... idemo Noleeeeeeeeeee

''Na jedno uho ne čujem ništa, a na drugo sve. Zato slušam samo one koji mi priđu sa prave strane...

Comment

• Ana igrala danas u Dohi i pobedila Pašek sa 6:1, 6:2 Zar ona nije povređena?
                    sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                    But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Mnoge reci imam ja za Anu,ali nisu za forum.
                      Originally posted by Casiraghi
                      Al bar nauci me drugoj da se dam da tebi nevernoj budem Emre Can
                      Ti nikad neces biti kao Joel Matip.

https://www.youtube.com/watch?v=Gxj_G6ExBTE
                      Srecan Mane svima koji slave.

Comment

• Igrala je i Jelena u dublu, doduse izgubila je, ali je igrala.
                        http://www.youtube.com/watch?v=RfzsyKXSs-Y

Here's the most remarkable thing to me about Federer: Seems to me that the more you know about tennis, the more amazed you are by the guy. If you know nothing at all about tennis, he's amazing. If you know a little something about tennis—maybe you have played a few times in your life—he's more amazing. If you know a little more about tennis—maybe you played in high school and once had illusions of becoming a pro—he's even MORE amazing. And if you were a great player—if you are a McEnroe or a Connors or a Jim Courier—then Federer is preposterously amazing

sigpic

Don't argue with idiots. They'll drag you down to their level and beat you...
                        with experience.

Comment

• To je ono kad su rekle da nece vise igrati za Srbiju , pa su kao odlucile da ce da igraju
                          a potom su kao povredjene , a sad Ana izadje na teren i pocisti Pasekovu , pa koga one zavaravaju

Comment

• Dovoljno su Ana i Jelena odigrale za reprezentaciju - nikakav problem u odustajanju ne vidim.
                            Mladjarija je dobila sansu, i po meni valjano je iskoristila.
                            sigpic

Comment

• A i Jelena igrala? E pa lepo...
                              Naravmo da nije problem da igraju mlađe, ali onda bez pozivanja u reprezentaciju i da se stvari nazovu pravim imenom, dosta gluposti.
                              sigpic

Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                              But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

Comment

• Originally posted by pecaros View Post
                                Dovoljno su Ana i Jelena odigrale za reprezentaciju - nikakav problem u odustajanju ne vidim.
                                Mladjarija je dobila sansu, i po meni valjano je iskoristila.
                                Dobro , dovoljno su odigrale , ali preje Jelena odigrala dovoljno nego Ana
                                ne secate se da je Jelena nosila nas tim iz onig nizih zona a Ana nije htela gospodjica da igra zbog
                                navodne svadje sa Jecom , ali ovo sto su uradile nema opravdanja , bolje da su rekle odmah da nece da igraju
                                i hvala lepo dovidjenja , i nema vise pozivanja da igraju

Comment

Working...
                                X