Hvala ... U jbt kakav heads up ... Usao sam u heads up sa 15k ti sa 60k i doslovce sam te stigao na 35 35 ali onda sam odigrao losu ruku i dosao na 15k ponovo ali onda onaj all in na 15k sa 5K a ti sa JK , izvukla me petica na turnu i tu sam se vratio i polako gradio prednost i na kraju pobedio ... Jedno 40 minuta smo igrali heads up , manda ocekujem dodatnih 10k
Announcement
Collapse
No announcement yet.
SK PokerStars Club
Collapse
X
-
Originally posted by Miko View PostHvala ... U jbt kakav heads up ... Usao sam u heads up sa 15k ti sa 60k i doslovce sam te stigao na 35 35 ali onda sam odigrao losu ruku i dosao na 15k ponovo ali onda onaj all in na 15k sa 5K a ti sa JK , izvukla me petica na turnu i tu sam se vratio i polako gradio prednost i na kraju pobedio ... Jedno 40 minuta smo igrali heads up , manda ocekujem dodatnih 10kFORZA MILAN!!
Comment
-
Ljudi ne mogu da igram sledeci turnir, sutra imam ispit, mora malo da iscitam nesto. Pozdrav!"Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Comment