Originally posted by manda
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
SK PokerStars Club
Collapse
X
-
Zakuvali smo pravo ... Imao sam svega 6,000 a on oko 21,000 ali sam se vratio i poveo ... Kakav sam all in prosaoSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Pravi derbi."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
fudbaleri... A ulica je kao sto znate jedan veliki univerzitet."
Comment
-
Bravo Miko, dobar si bio."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
odnosno cosku. Tu smo se obrazovali, tu smo postali ljudi, tu smo postali lopovi,
Comment
-
Originally posted by Niksa View Postbravo Ernesto.. cestitam na pobedu
EDIT: Prijavio sam se. Ajde ljudi prijavljujte se, smor je kad nas je samo cetvoro.Last edited by Ernesto; 10-07-11, 01:12."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
-
Gde je Mac? Ajde Mac upadaj, da ti se osvetim za ono sinoc."Moja generacija je zivela na ulici. Mi smo imali tu srecu da smo imali pripadnost kraju,
Comment
Comment