шерПА
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Kaladont
Collapse
X
-
-
matični brojeVI
Zašto dajete ovakve reči? U svakom slučaju moramo iz početka....sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ma ne ko se ljuti , nisam stavila adekvatan smajli...
Možda se i igra tako, pojma nemam, ali zar nije poenta da teče bez, nekog zastoja, jedino kada nema nikoga , noću i sl?
Ako daš reč koja nema nastavak, šta onda radim? Izmišljam novu ili... ne znam? Pitam?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
Onaj ko je već dao takvu 'levu' reč, bez nastavka, to je OK, u skladu s igrom, ali neka odmah napiše ispod novu reč, da ne čekamo... Odmah se 'vidi' da nema nastavka, toliko znamo... Radi kontinuiteta (Al' sam objasnio!?, hahahaha)
embarGO
Nema ljutiš, možda bi bilo dobro da onaj ko poentira sačeka 'minut' jer možda neko ipak ima reč za nastavak. Npr, ja imam za mb.....
(mbrET, vladar, nekada u Albaniji, ali nema veze...)Last edited by Dragooon; 15-06-11, 23:03."Svaka stvar na svome mestu." Aristotel
Comment
-
gospoĐA
Evo još jedno i neću više...
A kada izmišljaš novu? Odmah ili...? Ako si napisao jamb, da li znači da čekam da ponovo napišeš reč ili... Nemoj da se ljutiš, često se to dešava, pa eto, da znam
EDIT: Dragooon objasnio, ne insistiram više.sigpic
Comment
Comment