Announcement
Collapse
No announcement yet.
Coppa Italia & Supercoppa Italiana
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Ma bravo bre momci,samo da se sad ne branimo kao sto znamo,ovaj lik sto komentarise vodi one sportske vesti na SK-u
Moze meni neki ugovor da prenosim samo kup Italije ne trazim punoDreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Morata deli lopte kao Pirlo
Sa gotovo slabijim sastavom ih dobijamo u gostima 3-0
Ma daj covece zbog cega crveni daj bre jesi ti slep sudija????Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Ako je ovo bio faul za crveni ja pojedem i moje i Brajkino i Protino govno onako isprzeno na tiganju.
Cekaj Alegri izbacuje Komana a ubacuje Ljorentea?Nije mi jasno...Dreams are coming true.
Comment
-
-
Originally posted by Brajkula View PostNe troluj nije bilo za crveni, izglupirao se sudac do kraja.
Pa imali su Violini bar tri jača starta od ovog i bili su ili žuti ili bez sankcije, plus što cenim da je kod nekih postojao i umišljaj.Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
Comment