ma trebali smo voditi sa 2 gola razlike ali jbg realizacija nas ubija
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Coppa Italia & Supercoppa Italiana
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Evo Fernanda,ovo moramo dobiti pa onda u gostima igrati ziheraski na X sa 3-5-2
EDIT:Koji je ovo kriminal od odbrane ne zna se ko je gori i ko je veca kiksara,Ogbona,Bonuci,PadoinLast edited by bice; 05-03-15, 21:17.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Sa Joseom nesto definitivno nije funkconisalo, ali ovaj momak je samo takva klasa i nastavit ce da gazi.
Svaka cast majstore
Comment
-
Amaterski pristup mecu Juventusa,svake sezone pricaju da idu na osvajanje kupa a posle igraju sa Padoinom,Ogbonom i ostalim slepcima koje ne bih da komentarisem.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Cestitke Fiorentini,odigrali su odlican mec i usli su s namerom da pobede,sreca nasa pa je ovo kup utakmica a ne ligaska ili LS,posle dugo vremena gubimo kod kuce posle 2 godine skoro.Sad se skoncentrisati na mec sa Sasuolom i Dortmundom.Dreams are coming true.
Comment
-
Prolazimo ovo,Viola losa za sada,valjalo bi da im uvalimo jos koji gol do kraja poluvremena.Dreams are coming true.
Comment
Comment