Opet Bonući kriv za gol.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Coppa Italia & Supercoppa Italiana
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Pogba i Koman dovedeni za dzabe,prvi je vec razvijen u vrhunskog igraca,od drugog ocekujem isto,samo da dobije malo vise minuta.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Presmesan penal sudjen za Romu,kradja ogromna,zao mi je Empolija.Roma u poslednja 4 meca imala ogromnu pomoc sudija,niko nista da napise o tomeDreams are coming true.
Comment
-
-
Jos sudija nije pokazao crveni karton Mbiwi za faul. Izgubio je loptu na oko 17-18 metara i skrsio igraca, a bio je poslednji igrac odbrane. Tu sam ocekivao crveni, a prosao je samo sa zutim. Da ga nije skrsio, imao bi Empoli 2 na 1 sa golmanom....
Sto se tice penala, ono je presmesno sta je svirao...I LOVE HOUSE MUSIC!!
Comment
Comment