Announcement
Collapse
No announcement yet.
Coppa Italia & Supercoppa Italiana
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by chofy88 View PostIspaljuje se Visko da je Mertens Holandjanin dva puta
I posle neko kaže ovaj Kastan štoper, gledaj ti kako on lako ispadne smešan, baš onako.
EDIT: Što se izmene tiče cenim da je istu Rafa zacrtao još pre meča te da bi je odradio bez obzira na rezultat. Priča tipa krenuće mi Hamšik, ali se tek oporavio pa nema snage za celu, te će da igra oko sat vremena, zamenim ga Mertensom ne gubim na kvalitetu, pojačam ritam svežim igračem, sve ostane isto. Druga je priča što se to na kraju ispostavilo kao pogodak.Last edited by Brajkula; 05-02-14, 21:19.
Comment
-
Ne mogu ljudi da čuvaju Žervinja, jednostavno ne mogu...
Ako Roma prođe Napoli može slobodno da podigne pehar osvajača Kupa, jer se finale igra u Rimu a to je ogromna prednost u odnosu na klubove koji nisu iz tog grada.
Ipak, neizvestan revanš je sigurno pred nama.
Što se Viška tiče, ja kapiram da ne zna za nekog igrača, ali taj igrač došao iz lige koja se prenosi na kanalu na kom on komentariše tekme....
Comment
-
A Gervinho da si tako igrao i za Arsenal.Ja samo onaj promasaj protiv Bradforda ne mogu da zaboravim kad nije na prazan gol smestio loptu u gol.
Originally posted by maliajnstajnArsenal ako uzme narednih 5 tekmi, uzima i titulu, nema previse tu filozofije.
Comment
-
Imao je i ovdje tragikomicnih promasaja , ali to mu je jedina mana u igri , bukvalno jedina
Comment
-
Originally posted by Dale View PostImao je i ovdje tragikomicnih promasaja , ali to mu je jedina mana u igri , bukvalno jedinasigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
Comment