Announcement

Collapse
No announcement yet.

Coppa Italia & Supercoppa Italiana

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• 2-3 gola vadi. Ne verujem šta je odbranio Florenciju.

Comment

• Florenzi gol-masina nije cak ni iz drugog pokusaja uspeo dati gol.

Comment

• Vidim niko da pomene kako Obijang sigurno igra, bez greške kreira napad i to pod jakim presingom, odlično tehnički potkovan DMC, brzo će i on u bolji klub.

Comment

• Originally posted by Brajkula View Post
          Vidim niko da pomene kako Obijang sigurno igra, bez greške kreira napad i to pod jakim presingom, odlično tehnički potkovan DMC, brzo će i on u bolji klub.
          21 godinu ima, a onako mirno i staloženo igra. Povezuje se on već dva leta sa jačim italijanskim klubovima.

Inter ispade. Naložio Guidolin Udineze žešće, ovo im je jedina šansa da nešto urade.

Comment

• Najgore što je i Interu ovo bila jedina prilika ove godine da nešto urade, za LŠ vise siguran sam, jbg bolja Roma, bolji Napoli, bolja i Fiorentina, eto jedino u kupu su mogli kao nešto da čeprkaju...

Još zanimljivije je statistika da od kada je Tahir došao u klub, Inter ima 2 pobede ( Trapani Kup i Milan SA), 2 remija (Sampdorija i Parma obe SA) i čak 3 poraza ( Napoli, Lacio i Udineze). Lako njima može da se ponovi prethodna sezona kada su lepo krenuli i posle toga naglo pali...

Comment

• Gledam kombinovani na SK3 i taman stignem vidjeti golčinu Calejona

Jose iz Madrida i ovo sad....bože sačuvaj

evo ga:
              Last edited by edohz; 15-01-14, 22:09.

Comment

• Kaljehon je po mom mišljenju bio dobar i u Realu kada je dobijao šansu. Problem mu je bio što nikada nije mogao da bude u standardnih 11 te "uhvati" kontinuitet dobrih partija.

Sada u Napoliju pokazuje koliko zna i umije.
                Last edited by ognjen; 15-01-14, 22:45.

Comment

• Bas igra za sve pare ove sezone,pravi takticki igrac sa odlicnim osjecajem za go...
                  Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Drugi gol Napolija, tačnije Insinjea je gol čist kao suza, ja sam tek danas ovo video, izgleda na prvi pogled ofsajd ali lopta nije stigla do Iguaina već pogađa Del Grosoa i odlazi Insinjeu koji pri tom nije bio u ofsajdu, a opštepoznato da od protivničkog igrača nema nedozvoljene pozicije, dakle gol je regularan, sudija postupio ispravno

Evo i "kostura"

Roma-Juve i Lacio-Napoli

Comment

• Ja se vodim time da je Higuan uticao na akciju, a ako je igrač koji utiče na akciju, samim time zbunio protivničke igrače, u ofsajdu, onda je ofsajd.

Comment

• Originally posted by HeadBurn3r View Post
                        Ja se vodim time da je Higuan uticao na akciju, a ako je igrač koji utiče na akciju, samim time zbunio protivničke igrače, u ofsajdu, onda je ofsajd.
                        Da ne tupim ja mnogo jer nemam baš tu moć ubeđivanja

Colantuono: 'Ref was right'

Atalanta Coach Stefano Colantuono silenced controversy when he acknowledged “the linesman got it right” against Napoli.

“It’s a shame, as aside from the goal, there was also a red card, so resisting Napoli with 10 men became truly difficult,” he told Rai Sport after a 3-1 Coppa Italia defeat.

“Up until that point it was a really good game and I have to compliment my players, as so many of them were young and lacking experience, but caused Napoli huge problems.

“We are very concentrated on Serie A, but I cared about this tie and I was very pleased with the responses I got. It’s just a shame Jose Callejon’s fantastic goal equalised straight away, as it would’ve forced Napoli to step up even more than they did.”
                        All the debate was around Lorenzo Insigne’s goal, which was scored when Cristiano Del Grosso stopped to appeal for Gonzalo Higuain’s offside, let the ball bounce off his back and watched Insigne turn into an empty net.

“There’s no discussion, it’s a good goal. From the field the linesman sort of half-lifted the flag, so we were a bit confused, but looking back he was right,” confessed Colantuono after viewing the footage.

“Obviously the players on the pitch at that stage are going to be fired up and can say a few too many words. These things can happen, it’s a pity, but I think any team after an incident like that would’ve complained.

“With this new rule introduced it becomes more confusing and risks causing problems for the linesman and referee.

“Higuain is clearly offside, but he is over a metre away from the player who touched the ball, so in that sense it’s fair enough. When you’re the last man, it is natural to see someone offside and appeal. These things happen.”
                        smeje mu se cela Italija, msm Del Grosou ovom beku što ga je lopta pogodila u leđa, trenutno najbizarniji gol u dosadašnjem delu sezone u Kalću.

EDIT: I da...nisam prokomentarisao Kaljehona, prst gore
                        Last edited by Brajkula; 16-01-14, 13:17.

Comment

• Originally posted by HeadBurn3r View Post
                          Ja se vodim time da je Higuan uticao na akciju, a ako je igrač koji utiče na akciju, samim time zbunio protivničke igrače, u ofsajdu, onda je ofsajd.
                          Ja sam ti isto rekao,ali jbg bizarna situacija...
                          Zeljko Malnar-Nocna mora <3

#the return

Comment

• Originally posted by AK47 View Post
                            Ja sam ti isto rekao,ali jbg bizarna situacija...
                            Samo Hoze Marija

Pa 1/2 Juve-Napoli

Comment

• Moram dupli post da se nadovežem na priču o golu, evo vam i pravila

A line in the old rule about players making "a gesture or movement which, in the opinion of the referee, deceives or distracts an opponent" has been removed.
                              ovo važi od juna meseca prošle godine.

Čovek lepo objasnio pravilo u linku u spojleru

Comment

• AS Roma‬ (4-3-3): De Sanctis; Maicon, Benatia, Castan, Torosidis; Nainggolan, De Rossi, Strootman; Florenzi, Totti, Gervinho.

JUVENTUS (vs Roma): Storari; Barzagli, Bonucci, Chiellini; Isla, Vidal, Marchisio, Pirlo, Peluso; Quagliarella, Giovinco.

S neba pa u rebra.

Comment

Working...
                                X