jel se Merkel seriozno povredio ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Coppa Italia & Supercoppa Italiana
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Football-Italia, mogući sastavi...
Juve u 3-5-2 formaciji po njima, i pridošlice iz januara u prvoj postavi. Kod Milana, Ibra najverovatnije starter (zabrana se odnosi samo na ligu). Krasić nije ni prijavljen od strane Kontea za ovaj meč, ali iznenadjujuće tu je makar Elia...
Klupa: Roma, Zambrotta, Bonera, Antonini, Maxi Lopez, Inzaghi, Robinho.
Klupa: Buffon, De Ceglie, Barzagli, Marchisio, Elia, Matri, Quagliarella.
Prenos na Sport Klub-u + od 20:45hIO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Zanimljivo, Juve u 3 5 2 formaciji. Del Piero starter.
Kakvi su ovi veznaci Juvea (za Pirla znam naravno) i lijevi bek Milana i napadac?Last edited by ajmooooooo!!!; 08-02-12, 16:58.
Comment
-
-
Originally posted by ajmooooooo!!! View PostZanimljivo, Juve u 3 5 2 formaciji. Del Piero starter.
Kakvi su ovi veznaci Juvea (za Pirla znam naravno) i lijevi bek Milana i napadac?
Padoin je novo pojačanje iz Atalante (neka vrste rezerve glavnom triju Juvea u veznom redu) a Đakerini je isto jako oružje sa klupe Juventusa. Del Piero dobija priliku u Kupu kao starter, u prošloj rundi je dao prelep gol Romi.IO NON RUBO IL CAMPIONATO
ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
C'E SOLO L'INTER
Comment
-
Borielo umislio da je Inzagi......
Bonera bek,tragedija
Comment
-
Estegaribija j**o te onaj ko te dovede u Juventus,i ovaj Borielo manken obican,samo pada,stoka jedna...Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
Lepa akcija i drago mi je sto je Kaseres postigao gol,ajmo momci da date jos 1 gol makar..Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
-
El Saravi za 1-1,bice odlican igrac i treba kod Alegrija jos da igra pogotovo kad nema Pata,Kasana a Robinjo bolje da ne igra
Comment
Comment