Announcement

Collapse
No announcement yet.

WTA - Serena Williams

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• "I'm already thinking of the Australian Open," she said, smiling. "I'm constantly thinking of Grand Slams."

"I'm not thinking about that (not being No. 1) so much," Serena said. "For me, I'd rather have Grand Slams and victories. I've been No. 1 before and believe me, I'll be No. 1 again. It's just a matter of time."

Comment

• Comment

• Ovo treba pogledati:

http://www.wtatennis.com/news/201211...256076_2993596

Comment

• Comment

• Serena proglašena najboljom teniserkom godine http://www.wtatennis.com/news/201211...256076_2994943

Comment

• Originally posted by earthSRB View Post
              Serena proglašena najboljom teniserkom godine http://www.wtatennis.com/news/201211...256076_2994943
              Pa sa ovakvom sezonom nema ko drugi

Comment

• Bivša prva teniserka sveta Kim Klajsters izjavila je da veruje da će Amerikanka Serena Vilijams osvojiti Australijan Open.
                Vilijamsova je ove godine sezone trijumfovala na Vimbldonu, US openu i Oilmpijskim igrama u Londonu, a proglašena je za najbolju igračicu u 2012. godini po izboru WTA.

Na pitanje novinara šta misli ko bi mogao da pobedi na turniru u Melburnu, Klajstersova, koja se povukla pre nekoliko meseci, rekla je:

„Serena, ona je teniserka koja u poslednje vreme igra na vrhunskom nivou i ima kontinuitet“.

Comment

• Serena je vec stigla u Brisbane

Comment

• Serena: Cilj sva četiri Gren slema
                    Kako prenosi BBC, Vilijamsova je počela ovu sezonu pobedom u Brizbejnu, u meču sa Amerikankom Varvarom Lapčenko, koju je za menje od jednog sata pobedila sa 2:0 (6:2, 6:1).

"Apsolutno želim da osvojim četiri najveća turnira u godini", rekla je Vilijamsova, koja ima 15 titula sa gren slemova.

Ona je, međutim, ukazala da će i bilo koja teniserka koja pobedi na Otvorenom prvenstvu Australije, prvom gren slemu u godini, želeti isto.

"Nema šanse da Viktorija Azarenka, Marija Šarapova ili neka treća ne razmišljaju na isti način", dodala je Serena Vilijams.

Američka teniserka je osvajanjem Otvorenog prvenstva Australije početkom 2003. godine, uz titule iz 2002. na Rolan Garosu, Vimbldonu i Otvorenom prvenstvu SAD, postala prva teniserka posle Štefi Graf kojoj je to pošlo za rukom. Graf je taj uspeh ostvarila 1988. godine.

Vilijamsova je u prošloj sezoni imala 58 pobeda i četiri poraza, a osvojila je titule na Vimbldonu, Otvorenom prvenstvu SAD i Olimpijskim igrama u Londonu.

Comment

• Masala... Bas bih voleo to da vidim.

Comment

• Ne znam koji je njen problem?!

Comment

• Originally posted by Jigsaw92 View Post
                          Ne znam koji je njen problem?!
                          Stvarno ne razumem sta joj je tu ''disrespectful''.. A taman sam poceo da je gotivim

Comment

• Comment

• Originally posted by earthSRB View Post
                              Stvarno ne razumem sta joj je tu ''disrespectful''.. A taman sam poceo da je gotivim
                              ja je gotivim jos odavno. Serena joj je mentorka, a dete se iznerviralo sto je ova bas urliknula na poen a zna se da se drugarice i da uci od Serene. Nije nista lose rekla mala Sloun, i verujem da su im odnosi odlicni. Uglavnom, ne znam za vas, ali ja sam nakon Serene dobio novu pulenku

Comment

• Mala je kasnije rekla da je to bilo vise u saljivom tonu. A i onako su prijateljice. Simpaticna mala

Comment

Working...
                                X