Announcement
Collapse
No announcement yet.
WTA - Serena Williams
Collapse
X
-
Velika, zaista velika steta sto je izgubila, kakav bi to bio udarac da je osvojila zenski turnir... Nije da je ovo los rezultat, ali...
Nisam bio u prilici da gledam to finale, ali pogledao sam statistiku, koliko vidim, Serena je prilicno gresila, sa druge strane, Samantha je gresila duplo manje, Serena je imala i slab procenat ubacenog prvog servisa, a na drugi je uzimala 1/3 poena... Sve u svemu, slabije izdanje i, nazalost, san se nije ostvario...
Naravno, svaka cast Stosurovoj, treba imati mirnu ruku i napraviti samo 12 gresaka u 17 gemova, sto je malo, malo je.
Comment
-
Ocajni komentari na racun Serene danas! A ti koji je lose komentarisu pisu kako je ona nepristojna a oni ostave pristojne komentare tipa "Debela majmunica je izgubla" "Sram je bilo kako se ponasa debela"
Ne znam cemu tolika frka oko toga al ajde. Siguran sam da je neka druga igracica u pitanju ne bi se ni pricalo o tome! 5 minuta mozda i palo bi u zaborav!
“If you ever see me walking down the hall, look the other way, because you’re out of control… You’re totally out of control, you’re a hater, and you’re unattractive inside. Who would do such a thing? And I never complain. Wow… We’re in America last I checked. Can I get a water or am I gonna get violated for a water? Really, don’t even look at me! I promise you, don’t look at me, ’cause I am not the one. Don’t look my way.”
That’s my new favorite insult, by the way: “You’re unattractive inside.”Last edited by eM; 12-09-11, 12:39.
Comment
Comment