Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 5 (22. November - 28. November)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Odg: Week 5 (22. November - 28. November)

Ma Tompson je prosle sezone pokazao veliki napredak,i umesto da ove sezone probaju isto sto i Orlando sa Darkom i Hauardom,oni guraju Dalambera i Lendija ispred njih dvojice.Umesto da prave nesto za sledecu sezonu,oni guraju neke prosecne igrace da im igraju.Tajrik ocigledno igra lose i smatam da je realno Dzenings vise zasluzio tilulu najboljeg debitanta prosle sezone.

Comment

A, na primer ja mislim da je Steph trebao da uzme ROY prosle godine. h5g6k8
      Ipak je najbitnije da smo mi dobili jos 3 strasna, mlada plejmejkera koji ce se klati narednih 10 godina redovno.
      sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Au, Klipersi 2. pobeda i to nad Hornetsima. #%d*

Comment

Jel vam ja rekoh sinoc da klipersi krecu u pohod na 50 uzastopnih pobeda,videcete samo polako &+I}\
          sigpic
          http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

Mislim da je Brendon imao savrsenu sezonu jer je odveo Bakse u plej of,upravo protiv GSW i Stepha je dao 55 poena,odlucio je sam par tekmi i to je mene odusevilo za jednog debitanta. h5g6k8

Comment

San Antonio 11. uzastopna pobeda. &8@^J

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=3042.msg202612#msg202612 date=1290525085]
                San Antonio 11. uzastopna pobeda. &8@^J
                [/quote]

Nece vise...prvi play im ima bracne probleme. h5g6k8
                Prica se da je debil prevario EVU LONGORIJU . $JS}|
                sigpic

Comment

Da, i to sa zenom Brent Barry-a. &*#GI(] &*#GI(] &*#GI(]
                  E, moram naci sliku da vidim kako ona izgleda. &*#GI(]

Mada nesto ne vidim da ga je to pogodilo, sinoc je imao nekoliko fenomenalnih asistencija.
                  sigpic

"The last time I was intimidated was when I was 6 years old in karate class. I was an orange belt and the instructor ordered me to fight a black belt who was a couple years older and a lot bigger. I was scared s---less. I mean, I was terrified and he kicked my ass. But then I realized he didn’t kick my ass as bad as I thought he was going to and that there was nothing really to be afraid of. That was around the time I realized that intimidation didn’t really exist if you’re in the right frame of mind." - Kobe Bryant

Comment

Vjeruj mi Eva je ljepsa 100 puta,vidio sam sliku i nije losa zena od Barry-a,ali nista specijalno.
                    TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Jedina zena koja je lepsa od Eve je Eva...Eva Mendes. $8#a
                      Ostale su nula...mada zavisi za koju ti svrhu trebaju!
                      sigpic

Comment

To je bre sasvim normalno,al kad sam cuo da je Delonte Vest bio sa Lebronovom kevom u vezi... #^GH*# $%&RQa #^GH*# Zamisli debila...

Comment

Gdje je normalan kad vara Evu,ja bi ga objesio za varanje takve zene,koliko je dobar kosarkas toliko je glup sto se tice zena $#^%RT
                          TEBI MOJ MANDO, TEBI MOJE SRCE PRIPADA, DRUGE ADMINE LJUBIM LAZNO VOLJETI IH NECU NECU NIKADA!!!

"There are only two sides in Liverpool. Liverpool and Liverpool reserves." - Bill Shankly

LFC:18+5=THE GREATEST

Comment

Video i ja sliku ove od Berija, Eva je mnogo lepša &+I}\
                            IO NON RUBO IL CAMPIONATO
                            ED IN SERIE B NON SON MAI STATO
                            C'E SOLO L'INTER

Comment

Hoce li gledati neko Lakers-Chicago,mec pocinje u 10:30 h po americkom,a to je po nasem ako se ne varam 04:30h , tako da se moze spavati do utakmice a posle u skolu. %QWT&W

D-Wade,T-Mac,ili jos neko??
                              sigpic

Comment

Utakmica ce biti odlicna, e sada ako uspem da se probudim, hocu naravno $#^%RT
                                sigpic

Sever celi sada se veseli, crveno-beli, 'ajmo u napad zajedno! Sa severa nek zapeva svako, nek grmi jako, Zvezda šampion!

"Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba, ali sekiracija ti ne gine." Gospodin Ljuba Tadic

Batica Wilshere je gospodin covek...

All hail the Chan-Chan man!

Comment

Working...
                                X