Ne znam Freshko sta se cudis za Ramos-a, on je pokidao prosle sezone, plus je Euro izdominirao. Pique manje-vise, imao je i problema sa povredama, mogao je eventualno Silva. Vezni red, pa nista cudno, Spanija prvak Evrope, posprdali se kroz Euro, jedino strepeli od Portugala. Pirlo je bio dobar, ali realno ih je vezni Spanije pregazio u finalu, pa ni to nije neko iznenadjenje.
Iker je imao solidnu sezonu, ali je na Euru branio dobro..Mogao je mozda Buffon, ali sve u svemu, tim je sasvim dobar. Hummels i kompanija nisu nikako mogli pre Ramos-a u najbolji tim, jer su bili losiji od njega.
Lahm isto ne moze pre Marcela, jer igra levog beka vecinom..Marcelo prosle sezone ubijao sve redom, po meni je Bane morao biti, ali sta je tu je, Dani Alves mi je iznenadjenje.
Iker je imao solidnu sezonu, ali je na Euru branio dobro..Mogao je mozda Buffon, ali sve u svemu, tim je sasvim dobar. Hummels i kompanija nisu nikako mogli pre Ramos-a u najbolji tim, jer su bili losiji od njega.
Lahm isto ne moze pre Marcela, jer igra levog beka vecinom..Marcelo prosle sezone ubijao sve redom, po meni je Bane morao biti, ali sta je tu je, Dani Alves mi je iznenadjenje.
Comment