Announcement

Collapse
No announcement yet.

Week 4 (15. November - 21. November)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Odg: Week 4 (15. November - 21. November)

Samo da ne otkazu na OI 2012.

Comment

Nek otkazu,jos i za njih trebam da se sekiram,ako oce nek igraju ako nece nece.Taman ce nam biti lakse do zlata $#^%RT
      sigpic
      http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

[quote author=dusan1610 link=topic=3013.msg199140#msg199140 date=1290098752]
        [/quote]
        Jel ti navijas za nas ili Amere?Sto njih vise otkaze,nase sanse su vece.
        sigpic

Comment

Ja kod Amera ne bih nista dirao,jednostavno,oni su sada uigrani,sto se nas tice,velika je verovatnoca da ce Krle preskociti EP,trebalo bi da ubacimo Marjanovica ili Raduljicu,da pokazu sta znaju,pa ko bude bolji,da cini centarski par sa Krletom...

Comment

[quote author=Vule_89 link=topic=3013.msg199153#msg199153 date=1290100025]
            Ja kod Amera ne bih nista dirao,jednostavno,oni su sada uigrani,sto se nas tice,velika je verovatnoca da ce Krle preskociti EP,trebalo bi da ubacimo Marjanovica ili Raduljicu,da pokazu sta znaju,pa ko bude bolji,da cini centarski par sa Krletom...
            [/quote]
            Pa mozda bi i bilo dobro da Krle preskoci EP ali da onda odigra dobro na Olimpijadi.
            Kritikovace nas T-Mac i D-Wade jer je ovo tema NBA pa bi bilo bolje da se ako se vec pokrece tema,prebacimo na temu reprezentacije. h5g6k8
            sigpic

Comment

[quote author=caniggia7 link=topic=3013.msg199149#msg199149 date=1290099345]
              [quote author=dusan1610 link=topic=3013.msg199140#msg199140 date=1290098752]
              [/quote]
              [/quote]d adodju sa "f" dream teamom, nemamo nikakve sanse.
              a pro se treba plasirati na oi a ja nesto i nisam optimista s obzirom da je ep prosireno, a sitacija sa dudom i dalje nije poznata &+I}\

Comment

Karteru nemoj preterivati,mozemo mi njih dobiti,ali ko zna kakva ce nam biti repka za 2 godine.
                sigpic
                http://www.youtube.com/watch?v=Ziqdpca6bBw

Comment

[quote author=carter985 link=topic=3013.msg199158#msg199158 date=1290101504]
                  [/quote]d adodju sa "f" dream teamom, nemamo nikakve sanse.
                  a pro se treba plasirati na oi a ja nesto i nisam optimista s obzirom da je ep prosireno, a sitacija sa dudom i dalje nije poznata &+I}\
                  [/quote]
                  Pa to se govorilo i 2006 na SP pa ih upalise Grci.Jedan kiks je tad bio dovoljan,i moze se desiti da opet kiksnu.Naravno ogromni su favoriti,ali nisu nepobedivi.2004 i 2006 su kiksnuli,pa dvaput nisu,ko zna.To sto je EP prosireno ne znaci mnogo,mozda nama to i ide u prilog,jer ne igramo sa NBA zvezdama i igraci ce hteti da igraju,jedino je Krle pod znakom pitanja.Sad kad su tu ekipe koje su dosta losije od ovih iz vrha,pitanje je da li ce igraci tipa Gasola,Kleize hteti da igraju na EP.U sportu nema nepobedivih,zato i jeste zanimljiv.Mislim da cemo i mi tada biti dosta jaci,nasi igraci individualno hoce,e sad zavisi da li ce Duda ostati.Ovi momci konstatno napreduju i vec su dosta uigrani i naviknuti na Dudin sistem,tako da je po meni odlazak Dude jedina prepreka ka medaljama.
                  sigpic

Comment

Ljudi, ako niste primetili, postoji tema za reprezentaciju @(*6sd$%
                    sigpic

Comment

[quote author=Flash link=topic=3013.msg199179#msg199179 date=1290105122]
                      Ljudi, ako niste primetili, postoji tema za reprezentaciju @(*6sd$%
                      [/quote]
                      Pa ja sam to i rekao ali su ostali nastavili pa sam i ja. $#^%RT
                      sigpic

Comment

[quote author=Vule_89 link=topic=3013.msg199153#msg199153 date=1290100025]
                        [/quote]

Sto da Krle propusti EP?

Comment

kao prvo, mi sa amerima ne mozemo nikako da se nosimo, jel su atletski dominantniji i time anuliraju nasu osnovnu prendonst nad ostalim ekipama a to je skok, o brzini da ne govorim, posto su bar 5 puta brzi &+I}\
                          kao drugo, zaboravljate da je ovo svetsko bilo sa nikad losijim reprezentacijama, uostalom kao i ono ep u poljskoj na kom smo bili drugo, a svetsko samo po sebi nema nekakv znacaj sem prestiza.
                          kao trece, ovo ep ce biti izuzetno znacajno za sve ekipe posto donosi olimpijske igre i svi ce doci sa svojim zvezdama.
                          kao cetvrto, nimalo nije beznacajno sto je ep prosireno, posto time pored vec nekog jezga od nekih 7-8 ozbiljnih ekipa, pravo nastupa su dobili talijani(bargnani, mancinile, belineli, galinari...), francuzi(sa parkerom, nohom i turijafom)i jos nekoliko ekipa kojie nisu vrh ali mogu da iznenade, tu pre svih izrael itde...
                          i kao peto ali ne ni najmanje vazno, status kvo oko dude. ako duda ostane i tad ce biti tesko otici u london, a ukoliko ode, potpisujem da do londona necmeo ni doci &+I}\

Comment

Zasto tesko iako ostane Duda? Ekipa koja je osvojila srebro na EP i 4. mesto na SP, nema razloga da se lako plasira na OI 2012.

Comment

[quote author=carter985 link=topic=3013.msg199188#msg199188 date=1290105621]
                              kao prvo, mi sa amerima ne mozemo nikako da se nosimo, jel su atletski dominantniji i time anuliraju nasu osnovnu prendonst nad ostalim ekipama a to je skok, o brzini da ne govorim, posto su bar 5 puta brzi &+I}\

[/quote]

Smesno . Nama skok nije bio prednost ni dok je tu bio Divac , kamoli sad .
                              Te atletske sposobnosti ne mogu biti prevelika prednost ako u timu imas jednog hibrida( pozitivno, naravno ) poput Teodosica . Primer za to je dr. Steve .
                              Jos jedna stvar . Amerikanci zive za OI medalje . Nepisano pravilo : Dream Team se kupi samo tokom Olimpijada ( 2008 ) . Te iste godine videli smo njih u neverovatnim izdanjima upravo zbog te motivacije koju nabacuju Olimpijske igre .

Comment

Recap 18.11.

[youtube]5SX5uz_iFAY[/youtube]
                                [youtube]0wlFsqSc36M[/youtube]
                                [youtube]wnqiTUh6LZA[/youtube]
                                sigpic

Comment

Working...
                                X