Zadnja linija bi trebla izgledati ovako Radulovic (desni bek), Tatomirovic i Dupovac stoperski par i lijevo Letic. Trivunovic nije pravo rijesenje u ovom trenutku jer momak ozbiljno razmislja o prekidu karijere i ne ide mu se iz BL. Ako se prodje prva dva kola LE, mozemo ocekivati kvalitetnog igraca (za nase uslove) u ekipi. Treba ekipu slagati za PL, a ne LE. Nastup u LE nam u tome moze pomoci.
Sto se Sesara tice tu mi situacija nije jasna, ali je najbolje za nas da od njega uzmemo pare jer cemo gusiti igrace poput Cimirota i Radovca. Jos na cemu ekipa treba poraditi jest fizicka sprema koja ce ove godine bitni vaznija nego i jedan aspekt u ekipi, valja 19. kola i jos eventualne tri utakmice u kupu (prvi dio sezone) odigrati na istom nivou.
Moj najveci adut je Husref.
Sto se Sesara tice tu mi situacija nije jasna, ali je najbolje za nas da od njega uzmemo pare jer cemo gusiti igrace poput Cimirota i Radovca. Jos na cemu ekipa treba poraditi jest fizicka sprema koja ce ove godine bitni vaznija nego i jedan aspekt u ekipi, valja 19. kola i jos eventualne tri utakmice u kupu (prvi dio sezone) odigrati na istom nivou.
Moj najveci adut je Husref.
Comment