Ne znam vala zasto si sumnjao,pa mi uvijek namjestimo kad zagusti,a da danas to ne bude slucaj protiv velikog Radnika iz Bijeljine...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
Originally posted by AK47 View PostNe znam vala zasto si sumnjao,pa mi uvijek namjestimo kad zagusti,a da danas to ne bude slucaj protiv velikog Radnika iz Bijeljine...
I vi imate nekog Toleta?
Comment
-
Znam da si ironican sa tim velikm Radnikom ali taj veliki Radnik je nas tukao lagano,Siroki demolirao 4-0,nemaju poraza ove sezone kuci,Borac u najjacoj postavi im nista nije mogao i ode veliki Zeljo njima u goste i bez 8 igraca vodi 2-0 do 20 minute.Pazi da ne povjerujemo da je sve posteno
Comment
-
Sta bi trebalo biti namjesteno ?
To sto Zeljo vodi protiv Radnika ?
HAHA , pa ne vodi protiv Porta jbt
Comment
-
Originally posted by FC Nadal View PostZnam da si ironican sa tim velikm Radnikom ali taj veliki Radnik je nas tukao lagano,Siroki demolirao 4-0,nemaju poraza ove sezone kuci,Borac u najjacoj postavi im nista nije mogao i ode veliki Zeljo njima u goste i bez 8 igraca vodi 2-0 do 20 minute.Pazi da ne povjerujemo da je sve posteno
Mi kao najbolja ekipa u ligi mozemo svakoga da dobijemo bez problema,ne znam sta je cudno da mi kao prvoplasirani dobijemo ekipu koja je 12. na tabeli,to je samo vama cudno
LBJ,imali smo Toleta pa je on otisao,a sada kada ga nema kupujemo utakmiceZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ma brate da je bio prelaz ili go u 94. pa hajd ok , ne bih se ja ukljucivao , ali vode 0-2 vec , jbg nezz sta bi tu moglo biti sumnjivo
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostZnaci njih je nemoguce dobiti kuci,jel ti to rezon?
Mi kao najbolja ekipa u ligi mozemo svakoga da dobijemo bez problema,ne znam sta je cudno da mi kao prvoplasirani dobijemo ekipu koja je 12. na tabeli,to je samo vama cudno
Radnik i dalje nista ne pokusava
Originally posted by Dale View PostMa brate da je bio prelaz ili go u 94. pa hajd ok , ne bih se ja ukljucivao , ali vode 0-2 vec , jbg nezz sta bi tu moglo biti sumnjivoSamo su ovaj put isli na sigurnu varijantu
Last edited by DinoFC; 13-04-13, 16:07.
Comment
-
Originally posted by FC Nadal View PostKada se pogleda trenutno situacija pred ovaj mec, pa rijetko ko od vasih je vjerovao u pobjedu,bod vam bio puna kapa.
Radnik i dalje nista ne pokusavaZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ako ti ne vidis problem sto vama ne igraju Vasilic,Zolotic,Svraka,Jamak,Bekric,Bogicevic,Seli movic itd,itd i cak stavise to ti odgovara onda ne znam. I ako se tu doda dobra ekipa Radnika,to je ta situacija u kojoj ste vi ovdje mogli tesko do pobjede.
Comment
-
Originally posted by FC Nadal View PostAko ti ne vidis problem sto vama ne igraju Vasilic,Zolotic,Svraka,Jamak,Bekric,Bogicevic,Seli movic itd,itd i cak stavise to ti odgovara onda ne znam. I ako se tu doda dobra ekipa Radnika,to je ta situacija u kojoj ste vi ovdje mogli tesko do pobjede.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by FC Nadal View PostZnam da si ironican sa tim velikm Radnikom ali taj veliki Radnik je nas tukao lagano,Siroki demolirao 4-0,nemaju poraza ove sezone kuci,Borac u najjacoj postavi im nista nije mogao i ode veliki Zeljo njima u goste i bez 8 igraca vodi 2-0 do 20 minute.Pazi da ne povjerujemo da je sve posteno
Comment
-
Znaju i ovi momci koji su na terenu igrati, sto i pokazuju...jos su rastrcani samo tako
Ne vidim u cemu je problem dobiti Radnik, kad je recimo Zrinjski nama uzeo bod s juniorima fakticki
Sve su ovo momci koji se u izuzetnoj konkurenciji bore za prvi tim i ovo im je odlicna prilika da se pokazu
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostPa nabroj mi 3 igraca Radnika koja su bolja od ovih sto sada igraju u nasem timu,eto ne moras ni koja si bolja,samo mi nabroj tri igraca Radnika kad kazes da su dobra ekipa...
Comment
Comment