Ima li iko informaciju ocel savez za normalizaciju dopustiti da idu gostujuci navijaci na utakmice ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
-
-
Zabrana je još uvijek na snazi, osim ako se nešto ne promijeni. A vala, iskreno i lijepo je ovako nema incidenata, al' sa druge strane uništiše derbije (Željo-Sarajevo/Sarajevo-Željo itd.), jer ipak nije to to ako nema recimo Manijaka ili Hordi.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Ovi parovi su po mom ukusu odnosno dobri posto gledam iz ugla FK Sarajevo. Velez je dobio Siroki Brijeg i dosta tesko ce proci i njihovim ispadanjem u ligi bih cetvrta pozicija vodila u Europu. U drugom paru Zeljeznicar je veliki favorit jer tesko i jedna ekipa u nasoj ligi moze suprostaviti Osimovom Zeljeznicaru na dvije utakmice.
Prolaskom u finale Zeljeznicara i Sirokog opteretili bi svoj raspored sa dodatne dvije utakmice. Znamo da i veci klubovi u Europi tesko mogu biti konstantni tokom cijele sezone.
Ova polusezona ima 4 srijede u kojima ce se igrati utakmice PL i klubov koji dodju do finala imat ce jos 4 dodatne srijede.
Ipak postoji nada neka za ukljucenje Sarajeva u borbu za titulu, samo ne zavisimo samih od sebe vec od igara Sirokog i Zeljeznicara.
Comment
-
Originally posted by Miko View PostTi si Borac skroz otpisao iz trke za titulu ? Ja mislim da Borac ima dosta vece sanse od vas ;)
Comment
-
Originally posted by Miko View PostTi si Borac skroz otpisao iz trke za titulu ? Ja mislim da Borac ima dosta vece sanse od vas ;)
Comment
-
Nisu iza , imaju isto bodova kao vi ;) ... Ja ti samo kazem da su se dosta pojacali koliko sam ja cuo pa cemo videtiSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Ja nisam navijac Borca ;) ...
edit : odem , gledam utakmice , cisto onako , volio bih da uzmu ligu da gledam kvale za LS ,ali nista vise od toga ;)Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
ne, ja sam navijac Partizana ;) ... Idem na utakmice jer mi je lepse izaci vikendom do stadiona i pogledati fudbal nego biti na kompu ili slicno ... Ne navijam da osvoje ligu nego bih volio da osvoje zbog kvala za LS ,ali 77 puta mi je vaznije da Partizan bude sampion u Srbiji nego Borac u BiH ...Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
-
Originally posted by Miko View Postne, ja sam navijac Partizana ;) ... Idem na utakmice jer mi je lepse izaci vikendom do stadiona i pogledati fudbal nego biti na kompu ili slicno ... Ne navijam da osvoje ligu nego bih volio da osvoje zbog kvala za LS ,ali 77 puta mi je vaznije da Partizan bude sampion u Srbiji nego Borac u BiH ...
Comment
Comment