Ovoga lika ja bi pukao sakom a ne opsovao! On (niko i nista) psuje Dzeki mater i vrijeda ga.Dzeko koji je najbolji amabsador ove drzave u svijetu(smetalo to nekome ili ne).
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
Originally posted by danijelkr View PostJe li možda ciljaš na utakmicu 1:3 u Vrapčićima po onoj kiši?SAMO JEDAN KLUB ISTINSKI SE VOLI OD ROĐENJA- TO JE LJUBAV KOJOJ NI SMRT NE MOŽE REĆI DOVIĐENJA !
Comment
-
Zrinjski - Sarajevo 1:1 (Duro, Haskić)
Loša danas igra našeg tima, ali i kad igramo loše igrom smo bolji od Zrinjskog. Kojašević u prvom fulio 100% priliku, koja bi dosta toga promjenila. Jednostavno danas loše su odigrali Sesar, Čomor (samo da ne igra derbi mene će nešto strefiti ako ga vidim u prvi 11), Belošević (primanje ima bolji neki klinac koji je tek počeo da trenira), Haskić osim gola ništa nije pokazao vrijedno spomena, ma bolje da navedem koje zaslužio pohvale a to je Torlak, čovjek koji je uvijek daje sve od sebe.
Svijuti Nadal ne pravi se pametan, je li mogao on popraviti teren koji je bio danas očajan i da pojedine igrače u toku meča uči kako se prima lopta, nisu se danas pojedinci trudili. Njemu mogu zamjeriti samo što stavlja Čomora, ali mi na toj poziciji nemamo igrača.
Comment
-
Opet Kojasevic zasluzan za gol,meni se ovo danas nista nije svidjelo,rezultat i nije toliko los.
Primanje lopte je kriminalno,Danijele jeste los teren i sve to ali to je jos jedna cinjenica da ne igraju onolike pasove ako je los teren,meni se nije svidjelo onoliko dodavanje i na kraju bukvalno nista i to kada se gubi 1-0 i trazi se gol.
Danas ih je dosta odigralo lose a Comor je skroz nesiguran
Comment
-
Stoji to, ali mi onako igramo svaku utakmicu i teško je promijeniti u nešto što nije u igrano, zadnji nekoliko utakmica u Mostaru je travnjak očajan, a u ekipi imamo Kojašević, Sesara i Suljića kojima to ne odgovara. Mene je pred kraj iznerviralo čuvanje rezultata 1:1, a vidi se da smo bolji.
Evo svi rezultati ovog kola i tabela
bice jos video izvjestaja....
Comment
-
Mi igramo prosto sjajno,nisam mogao zbog bolesti otici na utakmicu,al ovaj put izgleda ne morate da brinete nisu sudije pokrale Velez nego im je Eldin Adilovic objasnio neke stvari,hat-trick majstora,drago mi je da je i Smajic dao go,Zeljeznicar sada dijeli drugo mjesto sa rivalom,a ovo je 11. utakmica bez poraza zaredom,peta pobjeda zaredom sto je vise nego dobro i jedino sto mi je zao je sto je Guso primio go iz penala,al nema veze...
Sada se okrecemo Slaviji i ja se nadam ponovo osvajanju tri boda jer smo bolja ekipa od njih,a sve su prilike i od svih ostalihLast edited by AK47; 23-10-11, 20:24.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ti si neki profić?? ...
Piksi je majstor fudbala. I mislim da je Kajosevic, a ne Kojasevic, ali nesto se to odomacilo kod novinara... Porasli smo u istom kraju, pa znam... I kad bolje razmislim, i nije vala neki majstor fudbala. A najjace je kad se zavrsila polusezona BiH lige, ja na termin za fudbal, kad ono Piksi pika loptu sa nekim vezasima, nekoliko dana nakon poslednjih klupskih obaveza. Cica zima, neki buzdovani uvjek spremni na konflikt i da potkrpe, ali Piksi cini cuda... Sem tih nekoliko buzdovana, mislim da je na tom terminu bilo par momaka, koji uopste nisu u fudbalu, a igraju za klasu bolje od Piksija... A da zanemarimo da trebas biti krajnje priglup da rizikujes svoju karijeru s nekim balvanima tamo... I cisto da se zna, u CG nije ostavio traga. Igrao je za par manjih klubova, s vremena na vrijeme. Uvjek ga je krasila brzina i nista vise.
Comment
-
Ma to ga i ovdje krasi,mislim Piksija,slab igrac je on meni,malo je brzi od ostalih,jedino sto se uklopio sa ovim mahalcima u Sarajevu pa igra,a kao igrac previse petlja i meni se ne svidja nikako,trebao je preci u Tursku ljetos,ako nije slagaoZeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment