Ja sam isto uvijek za Begovica,bolji je golman realno...ali to u ovakvim utakmicama ne mora da igra toliku ulogu,Keno je branio uvijek bez ikakvih uvjeta i ultimatuma,karakterno najjaci igrac u ekipi i veliki lider,kako se blizi utakmica osjecam da je bolje da Keno brani,srce je njegovo uvijek na terenu,nema tu matematike,takvi nam trebaju sutra
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
Nova pobjeda juniora
Kvalifikacije U-19: BiH – Bugarska 2:1
Strijelci: 5. minuta Safet Šivšić i 78. minuta Amer Rahmanović.
Igrali su:
Kristijan Jajalo (GK), Armin Sarvan, Dino Bevab, Muhamed Plakalo, Ivan Kukavica, Danijel Graovac, Zdenko Bilać (C)(od 61. minute Amer Rahmanović), Sanjin Prcić, Marko Maletić(od 77. minute Irfan Hadžić), Nermin Zolotić, Safet Šivšić(od 83. minute Boban Đerić)
Pored naši momaka iz ove grupe prošlan je reprezetacija Republike Irske. Imamo strašne momke za budućnost, Sanjin Prcić igra za Sochaux, Muhamed Plakalo za Nacional, Safet Šivšić za Dinamo ZG, Marko Maletić za Utrecht, Nermin Zolotić za Željezničar .......
Dan je dobro počeo sada(u 17 sati) je na redu reprezetacija do 21 godine koja igra protiv Kipra u Zenici i onda Francuska.Last edited by danijelkr; 11-10-11, 16:55.
Comment
-
Hasagic
Mujdza Spahic Pandza Papac
Zahirovic Medunjanin Rahimic Lulic
Pjanic
Dzeko
Ovo su ljudi koji trebaju(moraju)poceti i imaju najvece srce koje ce odigrati veceras(samo jos da je Sejo tu,Vedo ima mjesta takodje ako zagusti),nadam se da Misimovic nece igrati od prve,prodao nas je jednom,a koga zmija ujede i gustera se boji,tako je i sa mnom,ne zasluzuje da igra od pocetka,nema on srce i znate vec sta za ovo...mislio sam i da je bolje da Begovic brani,al Keno je sve dao ovoj repki-bezrezervno...sta god veceras bilo ovi momci ce poginuti,a ako ne dobiju idemo u baraz,jos jaci...SRETNO MOMCI VECERASLast edited by AK47; 11-10-11, 17:05.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostHasagic
Mujdza Spahic Pandza Spahic
Zahirovic Medunjanin Rahimic Lulic
Pjanic
Dzeko
Ovo su ljudi koji trebaju(moraju)poceti i imaju najvece srce koje ce odigrati veceras(samo jos da je Sejo tu,Vedo ima mjesta takodje ako zagusti),nadam se da Misimovic nece igrati od prve,prodao nas je jednom,a koga zmija ujede i gustera se boji,tako je i sa mnom,ne zasluzuje da igra od pocetka,nema on srce i znate vec sta za ovo...mislio sam i da je bolje da Begovic brani,al Keno je sve dao ovoj repki-bezrezervno...sta god veceras bilo ovi momci ce poginuti,a ako ne dobiju idemo u baraz,jos jaci...SRETNO MOMCI VECERAS
Comment
Comment