Originally posted by AK47
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
-
Originally posted by soe View PostNe znam sto ti je cudno sto se navijaci Sarajeva ljute na Nadarevica ocigledno nemas osjecaj za neke stvari,igraci koji dobiju trofej "Ismir Pintol" valjda trebaju biti vrednovani drugacije od ostalih.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ma meni je to sve smijesno cuj gadi mi se hahahah pa nije ti ovo United i City plata 5 miliona ili 5,5 pa se opet otimaju igraci a ne ovdje jad i bijeda...ljudi sebi traze selameta kako znaju,sta ima meni da se gadi boli me briga...
To samo vi mozete koji ste se nagledali filmova pa bi da prouzrokujete nekakvu vjestacku tenziju i rivalstvo kojeg nikada nije ni bilo ,posebno danasnja "omladina" koja pojma nema ni ko je bio Ismir Pintol ni sta ta nagrada predstavlja
Dobijamo shminka,ako dobijemo imaju izgovor,a ako ne dobijemo pa nikome nistaLast edited by AK47; 20-09-13, 17:24.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostMa meni je to sve smijesno cuj gadi mi se hahahah pa nije ti ovo United i City plata 5 miliona ili 5,5 pa se opet otimaju igraci a ne ovdje jad i bijeda...ljudi sebi traze selameta kako znaju,sta ima meni da se gadi boli me briga...
To samo vi mozete koji ste se nagledali filmova pa bi da prouzrokujete nekakvu vjestacku tenziju i rivalstvo kojeg nikada nije ni bilo ,posebno danasnja "omladina" koja pojma nema ni ko je bio Ismir Pintol ni sta ta nagrada predstavlja
Dobijamo shminka,ako dobijemo imaju izgovor,a ako ne dobijemo pa nikome nistaOvo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
-
Originally posted by AK47 View PostTo samo vi mozete koji ste se nagledali filmova pa bi da prouzrokujete nekakvu vjestacku tenziju i rivalstvo kojeg nikada nije ni bilo ,posebno danasnja "omladina" koja pojma nema ni ko je bio Ismir Pintol ni sta ta nagrada predstavlja
Comment
-
Борац 1926 у прва три кола примио 25 комада. Ал добро за сад им је једина веза са Борцем, наши дресови и рачун који користимо као алтернативни
Сутра ће бити добра утакмица на Градском, цијели дан по граду најава утакмице, да те језа начисто ухвати уфф Добар су они тим, неко рече од играча, најбољи с којим се састајемо у досадашњем дијелу лигеLast edited by ФК Борац Бања Лука; 21-09-13, 00:51.РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
Originally posted by ФК Борац Бања Лука View PostБорац 1926 у прва три кола примио 25 комада. Ал добро за сад им је једина веза са Борцем, наши дресови и рачун који користимо као алтернативни
Сутра ће бити добра утакмица на Градском, цијели дан по граду најава утакмице, да те језа начисто ухвати уфф Добар су они тим, неко рече од играча, најбољи с којим се састајемо у досадашњем дијелу лигеSale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.
Comment
Comment