Prizeljkujem Zeljeznicar u sljedecoj rundi.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
Штета, кад смо већ код жеља, мој пик је био Приједор.
OLIMPIK
ZRINJSKI (MOSTAR)
ŽELJEZNIČAR (SARAJEVO)
SLOBODA (MRKONJIĆ GRAD) травник прегазила 4:0
BRATSTVO (GRAČANICA)
SLAVIJA
NATRON (MAGLAJ)
ŠIROKI BRIJEG
VITEZ
VELEŽ (MOSTAR)
ČELIK (ZENICA
BORAC
SARAJEVO
Ускоро још 3 резултата
http://wap.mtel.ba/preview_story/234169/РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
Како се овај Куп игра, још коло сад, па од 1/4 финала на прољеће или .... Ни једно значајније изненађење ово коло, глупо је мало то што ће неко добити премијерлигаша из самог врха у 1/8 финала а неко ове друголигаше лузере или још горе друголигаше да саставе међусобноРК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
Originally posted by danijelkr View PostMoja zelje su Natron i Bratstvo, moze i Vitez.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
До ове године незамисливо али ето оствари се и то да на једном каналу имамо овакав распоред програма:
субота, арена (уживо, властита продукција)
15:00 Славен Белупо - Сплит
17:00 Партизан - ОФК
19:00 Борац - Зрињски
Тако ће можда и регионална лига постати стварност, као што су ови ЈУ фудбал објединили на једном мјестуРК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
@Merline
Nemam pojma o kvalitetima Bratstva i Natrona, ali ako vec nasi pretenduju na osvajanje kupa ne bi nam federalac trebao prestavljati problem. Sto se Natrona tice, njih bi volio dobiti zbog navijaca Sarajeva u Maglaju, koji bi imali priliku da ugoste klub za koji navijaju.
U 1/8 finala zelja mi je da se izbjegnu premijerligasi iz vrha, jer pored 19. kola u ovoj polusezoni jos dvije teske utakmice nisu bas najbolji izbor.
Comment
-
Originally posted by danijelkr View Post@Merline
Nemam pojma o kvalitetima Bratstva i Natrona, ali ako vec nasi pretenduju na osvajanje kupa ne bi nam federalac trebao prestavljati problem. Sto se Natrona tice, njih bi volio dobiti zbog navijaca Sarajeva u Maglaju, koji bi imali priliku da ugoste klub za koji navijaju.
U 1/8 finala zelja mi je da se izbjegnu premijerligasi iz vrha, jer pored 19. kola u ovoj polusezoni jos dvije teske utakmice nisu bas najbolji izbor.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Safet Nadarevic u klasicnom pitarskom razgovoru...
Safet Nadarević, bivši fudbaler, Jedinstva, Sarajeva, Eskisehirspora i Zagreba, stigao je na Grbavicu u ovom prelaznom roku. bivši reprezentativac BiH sigurno je najveće pojačanje Željezničara za novu sezonu i biće od velike pomoći Plavima u borbi za duplu krunu.
Iskusni defanzivac odradio je već nekoliko treninga sa novim saigračima i ističe da su ga svi odlično prihvatili.
''Zaista sam sjajno prihvaćen. Svi momci su sjajni. Sa svima sam u super odnosu i može se reći da se osjećam kao da sam tu duži vremenski period. Dargo mi je što sam stigao na Grbavicu''.
Željezničar je najbolji klub za koji sam igrao
Nadarević ističe da je Željezničar najbolji klub za koji je igrao, te da je došao na Grbavicu da osvaja trofeje.
''Željezničar je sjajan tim, imaju dugu historiju, tradiciju i sjajne navijače. Siguran sam da je Željo najveći i najbolji klub za koji sam igrao na ovim prostorima. Što se tiče trenutnog sastava mislim da imamo odličan tim, sa nekoliko sjajnih igrača. Nismo imali sreće u prvim utakmicama i zato nismo vodeći na tabeli. Ipak bodovna razlika je mala, tako uz dvije,tri dobre vezane utakmice sve će se nadoknaditi. Na Grabvicu sam došao da osvajam trofeje i nastavim niz koji Željo ima posljednjih godina. Nadam se da će na kraju sezone, dupla kruna stanovati na Grbavici''.
Bivši reprezentativac BiH će stručnom štabu Željezničara biti na raspolaganju za meč sa Leotarom.
''Još uvijek nisam riješio papirologiju i žao mi je što ne mogu već u subotu igrati protiv Širokog Brijega. Sutra ću odraditi ljekarski pregled i ukoliko bude sve kako treba, ravnopavno sa ostalim igračima konkurisaću za meč protiv Leotara na Grbavici''.
Kada je forma u pitanju, Safet kaže da je spreman i da neće biti problema da se uklopi u ekipu.
''Treniram dva puta na dan. Osjećam da sam spreman. Godilo mi je ovih nekoliko sedmica što nisam igrao, da se što bolje spremim tako da ću biti sto posto spreman za naredne duele''.
Broj 13, zaštitni znak u karijeri.
Safet Nadarević je u reprezentaciji ali i svim klubovima za koje je nastupao nosio broj 13, a tako će biti i u ekipi Željezničara.
''Tokom čitave svoje karijere nosio sam broj 13. To je moj zaštitni znak i omiljeni broj. Kada sam stigao u Želju, broj je bio zauzet, ali u dogovoru sa mladim golmanom Kjosevskim, koji je nosio taj broj, dogovorili smo se da od sada to bude moj broj u ekipi Željezničara. Iskreno zbog broja 13 bio bih spreman da se odreknem i novca, jer ne mogu sebe zamisliti na terenu bez tog broja na dresu'' rekao je sjajni defanzivac, Safet Nadarević.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
Comment