Announcement

Collapse
No announcement yet.

Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Jel' su i penali bili namesteni ?
    Sale Stanojevic : , ,,Misija će biti ispunjena kada sa Partizanom ostvarim evropske snove, a to je veliki korak napred u Ligi šampiona ,.

Comment

• Shminka ja nemam dokaze da je namjesteno samo znam da su ljudi uzeli dobre pare na vasih par utakmica a ti saberi dva i dva.Ne mogu samo da vjerujem da je neko toliko naivan da misli da Amar Osim ne namjesta.Ovim ne opravdavam nas mi smo sami krivi za izgubljenu titulu i zasto nam se ovo sve desava.
      Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.

Comment

• O cemu biste pricali da je onaj Kordicev udarac zavrsio 3 milimetra ulijevo?

Comment

• Ja ne tvrdim da je x namjesten samo da je namjesteno da Siroki uzme kup.

Comment

• Meni jaran polozio za sudiju,i sudi ovim mladjim i sudi u Lukavici za vikend i govori mu neko sto radi na stadion da ide da sve pare stavi na Velez-Zeljo x i jos jedan par u srpskoj drugoj ligi.

Znaci ima dokaza da namjestate ali naravno ne moze se sve dokazati.Mislio sam da ce ovaj novi savez nesto uraditi po tom pitanju ali ocito je to duboko ukorijenjeno u ovoj ligi

Comment

• Ma ne znam ljudi...ok je, ima ovdje namijestanja...ali u BiH je zivot=stela...niko svojim radom ne moze nista uraditi, dobiti posao, napredovati, vozati dobro auto, imati dobru trebu...sve je stela hebena!!!

Da je ovakva utakmica odigrana u Njemackoj, Spaniji, Engleskoj...s ovakvim zavrsetkom...milioni bi ljudi na ovu zavrsnicu na YTu neku stvar dr***ali...

Zao mi je Sabane, da si Messi bio bi licnost dana u svijetu za onakav gol...ovako si samo dio cirkusa...steta

Comment

• U ovoj nasoj ligi realno sve je moguce uraditi pa i namjestati velike utakmice, ne kazem da je namjestena ova utakmica al su se ove sezone desile stvari od sudija pa do onih ofirnih golova koje su me razocarale a savez ocajno radi kada je u pitanju Premier Liga akteuelni im je samo kada treba puci kazne po klubovima.
                Jedan Grad Dva Kluba Jedan Špica Drugi Truba. HZ 1987

Comment

• Sudijskih gresaka koliko hoces, na velikim prvenstvima, ligi prvaka, u najjacim ligama svijeta...ofirnih promasaja najboljih igraca na svijetu koji za godinu zarade vise love od ukupnog budjeta svih klubova zajedno...

Oni smiju pogrijesiti...ali igraci u najgoroj ligi na svijetu ne mogu

Ofirnih golova koliko hoces...

Comment

• Jel ti fakat mislis da je sve uredu i da se nista ne stima a pogotovo da to ne radi tvoj klub?Pitam te najozbiljnije nije nikakva provokacija.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                      Sudijskih gresaka koliko hoces, na velikim prvenstvima, ligi prvaka, u najjacim ligama svijeta...ofirnih promasaja najboljih igraca na svijetu koji za godinu zarade vise love od ukupnog budjeta svih klubova zajedno...

Oni smiju pogrijesiti...ali igraci u najgoroj ligi na svijetu ne mogu

Ofirnih golova koliko hoces...
                      Pricam ti o nasoj ligi ne o Europskim takmicenjima, da ti olaksam ono sto sam zelio reci je da se nikada u nasoj ligi nije providnije namjestalo.
                      Last edited by _cortex_; 14-05-13, 21:51.

Comment

• Ne mislim da je sve uredu, ali takodjer mislim da ste pretjerali...al ste bas pretjerali...konstantni pritisak u toku cijele sezone...cini mi se da je jedina cista utakmica bila ona na Grbavici protiv Sarajeva...u svakoj ostaloj ste nasli manu. Stimamo sudije, stimamo bodove u gostima, stimamo da se vama ne sudi penal, stimamo sve na svijetu. Losi smo pa stimamo da pobijedimo, ali smo s druge strane i toliko jaki da stimamo da izgubimo. Barem se odlucite za jednu stranu

Prosto ne mogu da vjerujem da neko za ovu utakmicu moze reci da je namjesteno da ce biti nerijeseno...al bas ne mogu da vjerujem...

Kreira se takodjer i najbolja ekipa u drzavi, Borac...ok...i onda ovaj Siroki podere istu tu najbolju ekipu 4-0...a protiv losije ekipe mora kupovati trofej...

Bas me interesuje sta bi se za Jeseov penal pricalo da smo mi osvojili kup

Comment

• Evo jedna informacija nevezano za finale kupa koga interesuje:

Šef stručnog štaba FK Sarajevo Husref Musemić se nakon operacije srca koja je obavljena u Centru za srce Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu dobro oporavlja i 15.05.2013. napušta bolnicu. Uspješan i brz oporavak želim.

Comment

• Originally posted by shminka View Post
                            Ne mislim da je sve uredu, ali takodjer mislim da ste pretjerali...al ste bas pretjerali...konstantni pritisak u toku cijele sezone...cini mi se da je jedina cista utakmica bila ona na Grbavici protiv Sarajeva...u svakoj ostaloj ste nasli manu. Stimamo sudije, stimamo bodove u gostima, stimamo da se vama ne sudi penal, stimamo sve na svijetu. Losi smo pa stimamo da pobijedimo, ali smo s druge strane i toliko jaki da stimamo da izgubimo. Barem se odlucite za jednu stranu

Prosto ne mogu da vjerujem da neko za ovu utakmicu moze reci da je namjesteno da ce biti nerijeseno...al bas ne mogu da vjerujem...

Kreira se takodjer i najbolja ekipa u drzavi, Borac...ok...i onda ovaj Siroki podere istu tu najbolju ekipu 4-0...a protiv losije ekipe mora kupovati trofej...

Bas me interesuje sta bi se za Jeseov penal pricalo da smo mi osvojili kup
                            Evo ti otvoreno moje misljenej ove sezone imali ste nekoliko situacija po meni nazovimo ih sumnjivih.A primjeri su ti Celik,Slavija,Olimpik itd, ubaci tu neke sudijske "greske" koje su bile ocajne i neosnovane te neki penali te ponistenje golova iz nekih ofsajda, kada bi dali nekoj trecoj osobi koja ne favorizuje ni Zelju ni Sarajevo potvrdili bi ti isto.Za ovu utakmicu nevjerujem da je namjestemo jer da je neko zelio 1:1 gol Zelje bi bio jednostavniji od ovoga, Saban je bas dao golcinu i ostavio Bilobrka nepokretnog.Jednostavno se razumije sta je nabadanje među navijacima a sta realnost, tako npr. manijaci nakon 2 vezane utakmice Sarajeva u kojoj se vidi da je jedan od igraca drugog kluba dosao u kontakt sa loptom rukom tvrdili "koja ba ruka" i izmisljali mi neka pravila razumje se to prepucavanje izmedu rivala al Zeljeznicar po meni jednostavno je imao necistu igru ove sezone.

RESPECT MANIJACIMA ZA SKANDIRANJE VEDRAN PULJIC !
                            Last edited by _cortex_; 14-05-13, 22:06.

Comment

• Ovi su mi najdraži , ista priča je i kod nas zadnji par godina jer takav smo narod da teško podnosimo tuđi uspeh . Naravno da su mi najdraži oni koji su nešto "čuli" na raznoraznim pićima koje se popili sa igračima , pa onda oni koji su bili tu kada je "član uprave" dogovorio utakmicu i pred njima sve rešio . Kasnije se isti ti "što su imali informacije " žale na nameštanja , pa ti prvi možeš nešto promeniti . Fino prijaviš sve nadležnima , taj tim završi par rangova niže , svi koji su sudelovali završe u zatvoru , ali onda tu do isticaja dolazi verodostojnost informacija . Živimo u 21. veku gde UEFA sve prati i drakonski kažnjava . Jedan veliki Juventus dobije kaznu zbog nameštanja ,bude izbačen iz Serie A a da ne bude neki Partizan , Željezničar , neko treći... Ali naravno da je puno lakše reći da je nešto namešteno , nego reći da je neko uspešno radio i zaslužio taj uspeh , jbg takav smo narod i puno nam je draže ići linijom manjeg otpora.

Što se tiče ove utakmice , koliko ja znam kada se već nešta štima ne štima se tako da za to zna svako od igrača pa do navijača , već se to radi diskretno i učestvuju 2-3 igrača . Istina je da je kvota na X ovde bila smešna , ali je došla pukom srećom jer onaj dečko onaj gol više nikada neće dati.
                              Last edited by Devil; 14-05-13, 22:12.
                              sigpic
                              sigpic

Comment

• Ma nemam snage...nadam se da ste pametno investirali u namjesteni x i da se pri tome niste nimalo uzbudili oko toga da li cete proci...onakav Kordicev udarac i eurogol su namjesteni...svaka im cast na umjetnickom dojmu

Comment

Working...
                                X