Puno boljih nacina za trosenje energije na sve strane...ali bolje je da se medjusobno prepucavamo i zajedno tonemo...to nam odlicno ide ;)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
Danas novi kiks. Ko je krivac? Po meni 50 % igraci i 50% Husref Musemic. Zadnja linija kao i protiv Veleza bez Dupovca i Torlaka kojeg je valjda Husref cuvao da ne dobije treci zuti i nije htio rizikovati da ne igra protiv Sirokog. Na mjestu drugog zadnjeg veznog umjesto Radana igrao Osmanagic. Ta pozicija nije njegova i koliko se god trudi on to ne zna igrati. Haurdic ponovo nije poceo na svojoj poziciji utakmicu, jer je igrao na mjestu poluspica, a njegovo mjesto je zauzeo Suljic. Suljic ponovo usporava nase napade, ne moze da skonta kad treba dodat iz prve, a kad skonta onda su to dodavanja zbog kojih bi ga tukao. Danas nijedan igrac nije zasluzio prolaznu ocjenu, kao ni Musemic koji je pokusao da glumi Kloppa, a ispalo je zalosno.
Comment
-
Originally posted by Borac Banjaluka,RSNisam siguran mislim da je 7 bodova udaljen od te opcije. A volio bih zaista ako neko zna da ovdje fino to sve pojasni i rastumači. Ono što ja znam je sljedeće a ako neko ima druge info. nek me koriguje
Široki je kroz kup obezbijedio samo ne znam da li 1. ili 2. pretkolo EL samim ulaskom u finale, prije da će biti 2. jer Kup nosi 2. pretkolo. a 2. i 3. u prvenstvu idu u 1. pretkolo. Za prvo pretkolo se dobija 90 000 a za drugo 180 000 evra
Osvrnuću se još na nešto. Nisam zadovoljan Bobinom postavkom igre na gustujućim terenima i sve sam bliži stavu da mu za iduću sezonu treba tražiti zamjenu. Čapljić mi se čini dobar trener jer je napravio rez sa Slavijom a da nije slučajnost pokazuje i ova epizoda sa Rudarom. I još mislim da se i ovog prelaznog roka trebamo osloniti na PD ima tamo itekako igrača koji nam mogu pomoći. Mikić, Stakić, Kantar ... su bila odlična pojačanja iz Rudarasigpicsigpic
Comment
-
-
Ovo je stvar kompleksa, koji im je Željo nabio, budući da ima pozamašan vremenski period od kada Čelik nije pobijedio Želju. Na kraju će ih Željo opet spustiti i pokazati njihov realni domet u ovoj ligi.
Inače odlična stvar je dobar oporavak Zolotića i sada to izgleda daleko bolje, negoli u prvi mah. Prognoze su optimistične, mlad je igrač, tako da će relativno brzo ponovo zaigrati.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Savez ponovo po svom, haj se usprotivi samo ces jos vise popusiti.
Nek pocnu i dobacivanje pojedinca da sankcionisu, a kako je krenulo i to ce samo polako.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/saraj...susreta/103094
Comment
Comment