S obzirom da vam je blokiran racun fine ste igrace doveli
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Bosna i Hercegovina - BH Telecom Premijer liga i Kup BiH
Collapse
X
-
Respektabilna pojacanja Borca, a samo prije nekoliko dana se pricalo o blokiranom racunu i dugovima pojedinim igracima. Sad mene interesuje jel to istina ili je novinarsko maslo?
Nemoj me pogresno shvatit ali se Borac izgleda vraca na staze trosenja para koje sigurno nemaju. Sve je ovo fino kad se vasa djeca vracaju u Borac, ali nisu ovo jeftini igraci. Nasu upravu kritikuju zbog toga sto ne dovode igrace poput Maletica, Bilbije odnosno vec provjerene igrace jer nece da trose pare koje nemaju.
Comment
-
Nije novinarsko maslo, računi su blokirani mada po priči Šipovca nakon isplate Džaji tranše od 250 000 oni su na ostatak trebali čekati dok ne postanemo AD pa da dobiju akcije ali su izletjeli iz Ugovora. Ima i nekih dugovanja igračima, našli su alternativu dok se to ne riješi uz pomoć Grada. Teška situacija je više - manje svugdje. Raščić kaže da je pobjegao iz Pazara jer tamo više nema love, tako da svi kubure s novcem
P.S. Jesu li ostali klubovi igrali kakve prijateljske, nisam u toku. Mi još ništa a koliko sam primjetio najveći broj ćemo igrati sa klubovima iz PL!Last edited by ФК Борац Бања Лука; 04-02-13, 15:21.РК БОРАЦ - Куп европских шампиона 1975/76.
Comment
-
Ovdje je malo opsirniji, samo je normalno u fokusu FK Sarajevo
http://fksinfo.com/novosti/foto-prvi...ripremama/2137
Odlicnu je ekipu Borac skupio i da ne zaostajete ovoliko bodova za nam i Zeljeznicarom, moglo bi biti svasta.
Originally posted by FC Nadal View PostKada sam procitao sastav Sarajeva,samo sam se blago nasmijaoZbog poštede, danas nisu nastupili Džakmić, Tadejević, Melunović, Tatomirović i Šunjevarić, dok su U-19 reprezentativci Bosne i Hercegovine, Handžić, Čiva i Plakalo otputovali na ovogodišnji reprezentativni kamp.
Comment
-
Spisak bez Travnika i Veleza je smijesan, pa ti klubovi su najvise utakmica namjestili. A ove tri zadnje utakmice ako su namjstene onda ne znam, tad smo izdominirali protivnike, jos nam je protiv Sirokog sudija prekinuo dvije-tri akcije 1 na 1 zbog ne postojeceg off side.
Comment
-
Originally posted by Borac Banjaluka,RSVečeras je na ATV vijestima objavljen neki Europolov izvještaj prema kojem se sumnja u namještanje 8 utakmica i u BH:
http://www.youtube.com/watch?feature...xrYJjvb8#at=39
Borac - Radnik: 1:0
Leotar - Sarajevo: 0:3
Leotar - Gošk: 4:2
Leotar - Željezničar: 0:2
Zvijezda - Željezničar: 0:4
Sarajevo - Gošk: 4:0
Sarajevo - Široki Brijeg: 2:0
Sarajevo - Zrinjski: 1:0
Evo ja ću reći da što se tiče Borca meni je sumnjivija utakmica sa Slavijomsigpic
Comment
-
Smatrao sam ozbiljnim ovaj Europol ali nakon ovog spiska tek sada vidim da je to jedna velika ubleha. Prisustvovao sam na par tekmi koje su bile tako providne i ofirne, a i odgledao sam većinu ovih navedenih "namještenih", tako da mi je ovaj spisak presmiješan.sigpicBill Shankly: "If you can't support us when we lose or draw,
don't support us when we win."
Comment
-
Danas Sarajevo odigralo generalnu probu protiv Zrinjskog u Mostaru rezultat je bio 2:2. Dva puta smo vodili, ali na kraju nismo zadrzali vodstvo. Poceli smo u sastavu
Bandović, Tatomirović, Torlak, Dupovac, Tadejević, Džakmić, Osmanagić, Todorović, Huseinbašić, Melunović i Hadžić.
Na poluvremenu iz igre su izašli Melunović i Huseinbašić, a ušli Hrelja i Handžić. U 75. minuti iz igre izlaze Torlak, Osmanagić i Todorović, a priliku su dobili Mijušković, Radovac i Zadro, kao i Aganspahić i Čizmić umjesto Hrelje i Hadžića pet minuta prije kraja utakmice.
Mislim da je prelazni rok solidno odradjen.
Comment
Comment